Gå videre til innhold
Bak fra venstre: Egil Kristiansen, Lars Helge Birkeland, Siegfried Mazet. Foran fra venstre Vetle Sjaastad Christiansen og Tarjei Bø.
Bak fra venstre: Egil Kristiansen, Lars Helge Birkeland, Siegfried Mazet. Foran fra venstre Vetle Sjaastad Christiansen og Tarjei Bø.

Pressemelding -

XL-BYGG fortsetter samarbeidet med Norges Skiskytterforbund

XL-BYGG forlenger sin samarbeidsavtale med Norges Skiskytterforbund. 

-Norges Skiskytterforbund gleder seg stort over at XL-BYGG er med på laget som en av samarbeidspartnerne våre. Vi ser på XL-BYGG som en langvarig partner, og vi håper å kunne bidra til at XL-BYGG fortsetter å vokse i det norske markedet, sier Stig Flatebø, konstituert generalsekretær i Norges Skiskytterforbund.

XL-BYGG, som er et av kjedekonseptene til Norges ledende bolig- og byggevarekonsern, Mestergruppen, er Skandinavias største byggevarekjede med 340 butikker i Norge, Sverige og Danmark. I Norge har byggevarekjeden nå over 90 butikker spredt fra nord til sør.

-Skiskytternes målrettede arbeid for å bli best på sin arena og deres verdier samsvarer med XL-BYGG sine kjerneverdier blid, ekte og proff. Derfor har XL-BYGG valgt å fornye sponsoravtalen med Norges Skiskytterforbund. Skiskyting er en idrett som favner bredt både nasjonalt og lokalt for synligheten til merkevaren XL-BYGG, sier markedssjef Jo Morten Nordbye.

XL-BYGG går denne gangen inn som en av hovedsponsorene til Norges Skiskytterforbund.

Kontakpersoner 

Jo Morten Nordbye, Markedssjef, tlf:  + 47 928 33 588
Mestergruppen Byggevare as, avd XL-BYGG

Stig Flatebø, Konstituert generalsekretær , tlf: +47 959 66 218
Norges Skiskytterforbund 

Emner

Kontakter

Stig Flatebø

Stig Flatebø

Økonomisjef 95966218

Verdens ledende skiskytter-nasjon

Norges Skiskytterforbund ble stiftet 10. desember 1983. NSSF har ca. 7000 medlemmer fordelt på 160 klubber og 15 skiskytterkretser.

Norges Skiskytterforbunds visjon er å være verdens ledende skiskytternasjon. Langtidsplanen for 2022-2026 er derfor organisert på en ny måte. Våre verdier som skal være synlig i alt vi gjør er: Begeistrende, Idrettsglede, Samlende og Ekte.

Skiskyting er en meget populær idrett, som siden 2002 har vært i toppen av statistikk over Norges mest populære idretter. Vi har flotte profiler for skiskyting, engasjerte trenere og ildsjeler på grasrotnivå.

Norges Skiskytterforbund
Sognsveien 75A1
0840 Oslo
Norway