Gå videre til innhold
VM i skiskyting i Kontiolahti - informasjon til pressen

Pressemelding -

VM i skiskyting i Kontiolahti - informasjon til pressen

Her følger informasjon til norsk presse vedrørende VM i skiskyting i Kontiolahti fra 5.-15. mars.

PRESSEKONTAKT:
Gunnar Glavin Nybø er lagets pressekontakt og vil være tilstede i Finland fra 4. – 16. mars. Før den tid er det Per Arne Botnan som er hovedkontakt i Finland. Det er ønskelig at alle journalister sender en sms (+47 957 68 899) og e-post (gunnar.nybo@skiskyting.no) ved ankomst til VM slik at vi kan sørge for at alle får best mulig service til enhver tid. Samtlige henvendelser vedrørende kontakt med trenere, utøvere eller støtteapparat skal rettes til pressekontakt.

PRESSERUTINER UNDER VM 2015
Vi ber alle om å respektere at alle henvendelser skal gå direkte til vår pressekontakt med mindre annet er avtalt direkte med Gunnar.

LAGUTTAK
Vi sender ut pressemelding på samtlige laguttak.

TILGJENGELIGHET PÅ RENNFRIE DAGER
Det vil bli avholdt pressetreff på enkelte rennfrie dager. Pressetreffene vil bli avholdt på vårt bosted: http://www.linnunlahti.fi/en/. For nærmere informasjon om tidspunkter, ta kontakt med pressekontakt. Samtlige intervjuønsker må sendes til pressekontakt senest kl 12:00 dagen før. I tillegg er det mulig å være tilstede på offisielle treninger for film og foto. Det vil være begrenset tilgang til intervju med utøvere i forbindelse med trening. Lege, trenere samt øvrige ledere er imidlertid tilgjengelige.

Vi setter pris på om media varsler pressekontakt på sms dersom de ønsker å være tilstede på trening.

Vi vil i samråd med landslagssjef Per Arne Botnan og trenerteam Egil Gjelland og Stian Eckhoff til enhver tid vurdere om det er utøvere som skal ha pressefrie dager. Pressen blir informert om dette så raskt vi føler at dette tiltaket må iverksettes.

TILGJENGELIGHET PÅ RENNDAGEN
Ankomst til stadion
Det er kun NRK som har mulighet til to korte spørsmål til utøverne ved ankomst til stadion dersom ikke annet er avtalt. Pressekontakt skal kontaktes for gjennomføring.

MIXED ZONE
Samtlige utøvere er tilgjengelig i mixed zone med mindre noen utøvere har fått pressefri dag. Dette vil skje etter at utøverne har skiftet til tørt tøy og fått i seg nødvendig restitusjonsdrikke/mat. Direktesendte medier vil være prioritert etter rennet. Samtlige medier gir beskjed til pressekontakt om hvilke utøvere de ønsker å snakke med. Dersom utøveren ønsker å gå seg ned etter rennet før de møter pressen vil dette bli prioritert. For å sikre at samtlige utøvere er best mulig forberedt til hver enkelt konkurranse kan det være at enkelte utøverne skal ha pressefri. I slike tilfeller vil landslagstrener og landslagssjef være tilgjengelig for pressen etter rennet.

Generell informasjon til pressen
Mediene er velkommen til utøvernes bosted: http://www.linnunlahti.fi/en/i forbindelse med avtalte møter og planlagte pressetreff. Utover det ber vi om at utøvernes bosted er mediefri sone. Vi må ha forhåndsmelding med intervjuønsker senest dagen før pressetreff slik at vi kan permittere de som pressen ikke har intervjuønsker med. Vi har ikke mulighet til å serve hjemmesittende medier, men vil sørge for å oppdatere vår profil på MyNewsDesk: http://www.mynewsdesk.com/no/skiskyting/latest_news

I spesielle tilfeller kan vi imidlertid legge til rette for telefonintervjuer. Dette gjøres i så fall direkte med pressekontakten.

Telefon hovedkontakter:
Pressekontakt / markeds- og kommunikasjonssjef Gunnar Glavin Nybø +47 957 68 899
Landslagssjef Per Arne Botnan +47 900 42 212

Emner

Kontakter

Per Arne Botnan

Per Arne Botnan

Landslagssjef 900 42 212

Verdens ledende skiskytter-nasjon

Norges Skiskytterforbund ble stiftet 10. desember 1983. NSSF har ca. 7000 medlemmer fordelt på 160 klubber og 15 skiskytterkretser.

Norges Skiskytterforbunds visjon er å være verdens ledende skiskytternasjon. Langtidsplanen for 2022-2026 er derfor organisert på en ny måte. Våre verdier som skal være synlig i alt vi gjør er: Begeistrende, Idrettsglede, Samlende og Ekte.

Skiskyting er en meget populær idrett, som siden 2002 har vært i toppen av statistikk over Norges mest populære idretter. Vi har flotte profiler for skiskyting, engasjerte trenere og ildsjeler på grasrotnivå.

Norges Skiskytterforbund
Sognsveien 75A1
0840 Oslo
Norway