Gå videre til innhold
VM- dronningen

Pressemelding -

VM- dronningen

Fossumjenta Ingrid Landmark Tandrevold tok gull på dagens jaktstart for ungdom kvinner i Minsk, Hviterussland. Ingrid vant med 44,3 sekunder og hun kan herved kalles VM- dronningen.

Ingrid gikk et svært godt løp og med kun to bom og et knallsterkt langrenn kunne hun innkassere sin tredje medalje. Fra før hadde Ingrid sølv på normalprogrammet og bronse på sprinten.

- Jeg satte meg et mål for dagen, og det var vinn eller forsvinn og bare satse på at det holdt. Nå er jeg så glad at jeg nesten ikke vet hva jeg heter engang, sa Ingrid etter løpet.

Nest beste norske ble Kristin Våga Fløttum, som gikk seg opp fra 33. plass på sprinten til en 10. plass i dag. Med to bom på stående skyting var jenta fra Skaun IL 2:53 bak Ingrid i mål. Eline Grue fra Kvikne IL gikk inn til en 16. plass 3:40 bak.

Jaktstart junior kvinner
Juniorjentene gikk også jaktstart i dag. Med to bom ble beste norske jente Sigrid Bilstad Neraasen fra Vingrom IL på en 11. plass,1:48 bak vinneren Marie Heinrich fra Tyskland.

Kristin Sandeggen fra Alvdal IL endte på en 25. plass, 3:35 bak.

Mari Muan, Meldal IL, endte på en 42.plass med 6 bom, 6:16 bak, mens Ida Emilie Herfoss fra Drangedal IL fulgte rett bak på en 47.plass med 6 bom, 6:52 bak.

Vedlagt finner dere bilder til fri bruk. Krediteres Norges Skiskytterforbund

Emner

Pressekontakt

Therese Engebråten

Therese Engebråten

Markedskoordinator Marked, kommunikasjon og sosiale medier 979 69 281

Relatert materiale