Gå videre til innhold
VIPPS TIL 626934: Vetle sendte en andel av sine premiepenger til Mental Helse Ungdom på direkten på TV2 i går. Foto: Skjermdump fra TV2
VIPPS TIL 626934: Vetle sendte en andel av sine premiepenger til Mental Helse Ungdom på direkten på TV2 i går. Foto: Skjermdump fra TV2

Pressemelding -

Vippset premiepenger på direkten

Etter sin sterke innsats i årets siste konkurranse, vippset Vetle Sjåstad Christiansen deler av premiepengene sine til Mental Helse Ungdom. Sammen med Kesko Norge sørger de for en julegave helt utenom det vanlige.

Han ble nummer fem, og under intervjuet direkte med TV2 tok Vetle Sjåstad Christiansen opp telefonen og vippset 6000 kroner til Mental Helse Ungdom. Da visste han at samarbeidspartnerne Onninen og Byggmakker sto klar med 100 000 kroner til organisasjonen.

– Jeg elsker jula, men vet at det er en vanskelig tid for mange. Vi lever i utfordrende tider både i Europa og her hjemme. Jeg er stolt av å være på lag med Byggmakker og Onninen som ser verdien av å styrke sosiale og inkluderende fellesskap nå i juletida, sier Vetle Sjåstad Christiansen.

Derfor ville han sammen med sine samarbeidspartnere hjelpe Mental Helse Ungdom. Etter årets siste skiskytterrenn, fra Annecy-Le Grand Bornand i Frankrike, hadde Sjåstad Christiansen et merke med Mental Helse Ungdom på skiene sine – og oppfordret alle til å vippse et valgfritt beløp til organisasjonen. Alle i norsk skiskyting og internt i Kesko Group ble oppfordret til det samme.

– For oss er dette en markering og et tema vi setter høyt på agendaen også inn i 2023. Vi har mange ansatte der ute som tar vare på hverandre, og vi vet at unge i dag har mange ulike utfordringer. Da er det spesielt viktig at de har et apparat rundt seg og noen de kan kontakte hvis de har behov. Mental Helse Ungdom representerer nettopp det, forteller Hilde Kristoffersen, administrerende direktør i Kesko Norge.

Byggmakker og Onninen inngikk denne høsten et samarbeid med Norges Skiskytterforbund, der de ønsker å sette fokus på viktigheten av laget, felleskap og kameratskap. Dette er verdier Sjåstad Christiansen selv identifiserer seg sterkt med.

– Jeg har hatt mye motgang selv i min karriere, og skiskyting er en idrett preget av små marginer. Når jeg har hatt det tøft, har jeg fått utrolig mye støtte av mine lagkamerater og fra familien. Jeg er heldig som har et så bra team rundt meg, og derfor ønsker jeg å bidra til at flere unge også blir backet opp når de trenger det, fortsetter Sjåstad Christiansen.

Pressekontakt

Morten Djupvik

Morten Djupvik

Pressekontakt Generalsekretær 91683540
Emilie Nordskar

Emilie Nordskar

Pressekontakt Kommunikasjonssjef Media 90055379

Skiskyting - vi skal være verdens beste skiskytternasjon på alle områder!

Norges Skiskytterforbund ble stiftet 10. desember 1983. NSSF har ca. 7000 medlemmer fordelt på 160 klubber og 15 skiskytterkretser.

Norges Skiskytterforbunds visjon er å være verdens ledende skiskytternasjon på alle områder. Langtidsplanen for 2022-2026 er derfor organisert på en ny måte. Våre verdier som skal være synlig i alt vi gjør er: Begeistrende, Idrettsglede, Samlende og Ekte.

Skiskyting er en meget populær idrett, som siden 2002 har vært i toppen av statistikk over Norges mest populære idretter. Vi har flotte profiler for skiskyting, engasjerte trenere og ildsjeler på grasrotnivå.

Norges Skiskytterforbund
Sognsveien 75A1
0840 Oslo
Norway