Gå videre til innhold
Vinnerne av Ole Einar Bjørndalen fondet 2017

Pressemelding -

Vinnerne av Ole Einar Bjørndalen fondet 2017

Ole Einar Bjørndalen Fondet 2017 ble i ettermiddag delt ut til Gjøvik Skiklubb Skiskyting, Asker Skiklubb Skiskyting, Idrettslaget TRY og Nittedal Skiskytterlag.

Torsdag 16. august gikk utdelingen av Ole Einar Bjørndalen Fondet av stabelen på XL-BYGG sitt anlegg på Kolbu på Toten. Ole Einar Bjørndalen-fondet er et samarbeid mellom XL-BYGG, Norges Skiskytterforbund (NSSF) og Ole Einar Bjørndalen, der fire heldige klubber mottar 3 profesjonelle skiskyttergeværer til sin klubb. Fondets intensjon er å sørge for at klubbenes skiskyttertalenter kommer seg videre gjennom å sørge for at de har tilgang på profesjonelle geværer i en viktig utviklingsfase. Geværene er klubbens eiendom og lånes ut til aktuelle utøvere i klubben for en definert periode.

Små og store hadde samlet seg på XL-Bygg Toten Tre sitt anlegg på Kolbu for å hedre vinnerklubbene som i år var Gjøvik Skilubb Skiskyting, Asker Skiklubb Skiskyting, Idrettslaget TRY og Nittedal Skiskytterlag. 

Entusiasmen var stor da de fremmøtte fikk mulighet til å duellere mot skiskytterkongen selv i laserskyting samt at de fikk omvisning i smøre traileren av Smøresjef Tobias Dahl Fenre. 

De fire vinnerklubbene viste stor takknemlighet til alle de involverte, og presiserer at dette er en viktig gave som gir muligheter for både deres egne utøvere, og for videre rekruttering til klubbene.

Vedlagte bilder kan brukes fritt. Krediteres Norges Skiskytterforbund.

Emner

Kontakter

Therese Engebråten

Therese Engebråten

Sponsoransvarlig Marked, kommunikasjon og sosiale medier 979 69 281

Verdens ledende skiskytter-nasjon

Norges Skiskytterforbund ble stiftet 10. desember 1983. NSSF har ca. 7000 medlemmer fordelt på 160 klubber og 15 skiskytterkretser.

Norges Skiskytterforbunds visjon er å være verdens ledende skiskytternasjon. Langtidsplanen for 2022-2026 er derfor organisert på en ny måte. Våre verdier som skal være synlig i alt vi gjør er: Begeistrende, Idrettsglede, Samlende og Ekte.

Skiskyting er en meget populær idrett, som siden 2002 har vært i toppen av statistikk over Norges mest populære idretter. Vi har flotte profiler for skiskyting, engasjerte trenere og ildsjeler på grasrotnivå.

Norges Skiskytterforbund
Sognsveien 75A1
0840 Oslo
Norway