Gå videre til innhold

Pressemelding -

Viktig: Orientering til media

Tiril Eckhoff har gått gjennom en utfordrende periode i det siste, og har ikke hatt det helt bra. Hun kan derfor ikke delta på hverken treninger eller konkurranser den nærmeste tiden.

Beslutningen er tatt av landslagslege i samråd med vår sportslig ledelse.

– Når hun er tilbake, vet vi ikke akkurat nå. Hun får god oppfølging og all den hjelpen hun kan få. Vi håper selvfølgelig at Tiril føler seg bedre snart, sier landslagslege Aasne Fenne Hoksrud.

Fra Norges Skiskytterforbund sin side blir det landslagssjef Per Arne Botnan som svarer på henvendelser angående Tirils situasjon. Det betyr at utøvere, trenere og støtteapparat vil henvise videre til Per Arne. Ber om at media respekterer dette.

Vi ber også om forståelse for at vi ikke kan dele mer enn dette per dags dato.

Ved spørsmål, vennligst kontakt:

Per Arne Botnan, landslagssjef Norges Skiskytterforbund
Tel: 900 42 212

Pressekontakt

Morten Djupvik

Morten Djupvik

Pressekontakt Generalsekretær 91683540
Emilie Nordskar

Emilie Nordskar

Pressekontakt Kommunikasjonssjef Media 90055379

Skiskyting - vi skal være verdens beste skiskytternasjon på alle områder!

Norges Skiskytterforbund ble stiftet 10. desember 1983. NSSF har ca. 7000 medlemmer fordelt på 160 klubber og 15 skiskytterkretser.

Norges Skiskytterforbunds visjon er å være verdens ledende skiskytternasjon på alle områder. Langtidsplanen for 2022-2026 er derfor organisert på en ny måte. Våre verdier som skal være synlig i alt vi gjør er: Begeistrende, Idrettsglede, Samlende og Ekte.

Skiskyting er en meget populær idrett, som siden 2002 har vært i toppen av statistikk over Norges mest populære idretter. Vi har flotte profiler for skiskyting, engasjerte trenere og ildsjeler på grasrotnivå.

Norges Skiskytterforbund
Sognsveien 75A1
0840 Oslo
Norway