Gå videre til innhold

Pressemelding -

Verdenscupsesongen over for Johannes Thingnes Bø

Johannes Thingnes Bø har bestemt seg for å stå av resten av verdenscuprennene, og avslutte konkurransesesongen. Det er en helhetsvurdering av totalbelastningen de siste årene, som gjør at stryningen nå velger å avslutte sesongen.

- Både fysisk og mentalt har det siste året vært ekstra utfordrende med tanke på smittevern og optimalisering mot OL. Siden sist OL i 2018 har det ikke vært rom for en lang pause, og derfor tar jeg meg fri nå, slik at jeg er klar og topp motivert for de fire neste årene frem mot OL i Anterselva i 2026, sier Johannes Thingnes Bø, som tok fire gull og én bronse i OL i Beijing i februar, og ligger på femteplass i verdenscupen foran de tre siste rundene.

Thingnes Bø får støtte for beslutningen av sportssjefen i Norges Skiskytterforbundet.

- Vi respekterer naturligvis Johannes´ avgjørelse, og har forståelse for at det siste året har vært en påkjenning. Han vil holde seg i form og har allerede satt seg mål om å vinne verdenscupen totalt neste sesong, sier Per Arne Botnan.

Norges Skiskytterforbund har tatt ut Sverre Dahlen Aspenes til verdenscuprennene i Kontiolahti.Pressekontakt

Halvor Lea

Halvor Lea

Pressekontakt Pressekontakt 419 00 021

Skiskyting - den mest attraktive idretten!

Norges Skiskytterforbund ble stiftet 10. desember 1983. NSSF har ca. 7000 medlemmer fordelt på 165 klubber og 15 skiskytterkretser.

Norges Skiskytterforbunds visjon er "Skiskyting - den mest attraktive idretten!". Visjonen er basert på NSSFs verdier: begeistrende, samlende og nytenkende.

Skiskyting er en meget populær idrett, som siden 2002 har vært i toppen av statistikk over Norges mest populære idretter. Vi har flotte profiler for skiskyting, engasjerte trenere og ildsjeler på grasrotnivå.

Norges Skiskytterforbund
Sognsveien 75A1
0840 Oslo