Gå videre til innhold
NYE SAMARBEIDSPARTNERE: Daglig leder i VB, Øystein Kjellsen, og generalsekretær i Norges Skiskytterforbund, Morten Djupvik.
NYE SAMARBEIDSPARTNERE: Daglig leder i VB, Øystein Kjellsen, og generalsekretær i Norges Skiskytterforbund, Morten Djupvik.

Pressemelding -

VB blir ny samarbeidspartner for skiskytterne

Rørleggerkjeden VB blir ny samarbeidspartner for Norges Skiskytterforbund fra og med sesongen 2020/2021.

Den tre-årige avtalen ble signert i Stavanger der rørleggerkjeden VB har sitt hovedkontor.

– Norges Skiskytterforbund er stolte av å ønske VB velkommen til skiskytter-familien. Nå blir vi på lag med omkring 1600 erfarne og dedikerte fagfolk som leverer vann, varme og energi til hele Norge. Vi skal bidra til at VB styrker sin posisjon i markedet, sier generalsekretær i Norges Skiskytterforbund, Morten Djupvik.

Rørleggerkjeden VB inngår sin største sponsoravtale hittil.

– Vårt motto er å gjøre det «riktig første gangen».Vi opplever at skiskytterne matcher oss på dedikasjon, presisjon og begeistring. Vi ser både kommersielt potensiale i samarbeidet, i tillegg til at vi skal bruke avtalen for å skape engasjement og stolthet blant våre bortimot 200 rørleggerbedrifter, sier daglig leder i VB, Øystein Kjellsen.

Avtalen med VB er inngått for de neste tre sesongene. For sesongen 2020/21 skal VB ha synlighet på konkurransedressene og klærne til både elite-, rekrutt- og juniorlandslagene. I tillegg får de synlighet på nasjonale skiskytter-arrangement, bred aktivering og en rekke andre samarbeidsprosjekter.

– Målet er å bygge kjennskap til VB som den råeste og mest dedikerte rørleggerkjeden i Norge, samtidig som vi skal bruke samarbeidet til gode interne arrangement. Vi skal legge mye energi ned i å samle ansatte og fagfolk til turer og eventer etter hvert som korona-situasjonen tillater det, sier Djupvik i Norges Skiskytterforbund, og legger til: - Det er ganske rått av en samarbeidspartner å tenke langsiktig slik som VB gjør. For oss betyr det mye å få en dedikert partner på lag som tør å tenke fremover og ser muligheter, ikke begrensinger.

Samarbeidet får en kick-start i forbindelse med VBs 25-års jubileum som markeres samme helg som skiskytterne har sin sesongstart, 13. november.

– Skiskyting er en måte å samles om store prestasjoner og fantastiske øyeblikk. Vi ser frem til å finne innovative måter å skape samhold på, i en utfordrende periode for oss alle. Nå skal vi treffe blink fra start, og 25-års jubileet er en perfekt setting for oss å bli kjent, sier daglig leder i VB, Øystein Kjellsen.

Om VB

VB består av i underkant av 200 rørleggerbedrifter og omkring 1600 kunnskapsrike fagfolk som daglig får muligheten til å utføre et vidt spekter av oppdrag for stadig flere kunder rundt omkring i vårt landstrakte land: Enten det er i store eller små hus, næringsbygg, skoler, skip, sykehus eller andre offentlige bygg – de rådgir, installerer, drifter og vedlikeholder alt du kan tenke deg innen de tre områdene – og de gjør det for både privat- og proffmarkedet.

Kontaktpersoner:

Øystein Kjellsen, daglig leder VB, mobil: 911 06 544
Morten Djupvik, generalsekretær Norges Skiskytterforbund, mobil: 916 83 540

Emner

Kategorier

Kontakter

Morten Djupvik

Morten Djupvik

Pressekontakt Generalsekretær 91683540
Emilie Nordskar

Emilie Nordskar

Pressekontakt Kommunikasjonssjef Media 90055379

Verdens ledende skiskytter-nasjon

Norges Skiskytterforbund ble stiftet 10. desember 1983. NSSF har ca. 7000 medlemmer fordelt på 160 klubber og 15 skiskytterkretser.

Norges Skiskytterforbunds visjon er å være verdens ledende skiskytternasjon. Langtidsplanen for 2022-2026 er derfor organisert på en ny måte. Våre verdier som skal være synlig i alt vi gjør er: Begeistrende, Idrettsglede, Samlende og Ekte.

Skiskyting er en meget populær idrett, som siden 2002 har vært i toppen av statistikk over Norges mest populære idretter. Vi har flotte profiler for skiskyting, engasjerte trenere og ildsjeler på grasrotnivå.

Norges Skiskytterforbund
Sognsveien 75A1
0840 Oslo
Norway