Følg Norges Skiskytterforbund

Uttak til IBU Cup i Bresno-Osrblie og Duszniki Zdroj

Pressemelding   •   des 23, 2019 17:00 CET

Endre Strømsheim (Bærum SK) skal gå IBU Cup i Bresno-Osrblie og Duszniki Zdroj. Foto: Sondre Eriksen Hensema/Norges Skiskytterforbund

Norge leder nasjonscupen fra IBU Cup-nivå, og har fire norske utøvere blant topp 10 i sammendraget. Her er utøverne som skal gå de neste to IBU Cup'ene. 

- I jula skal gutta trene bra. Vi har 18 dager til neste skirenn, og det skal vi utnytte godt. Vi er stolte av å ha prestert godt så langt i sesongen, sier Anders Brun Hennum, trener for herrenes utviklingslandslag i Norges Skiskytterforbund. 

Også treneren på kvinnesiden, Sverre Olsbu Røiseland, er fornøyd med sesongen så langt. Karoline Erdal ligger som nummer fire sammenlagt, og kvinnenes utviklingslandslag har én seier og totalt fire topp 16-plasseringer. 

- Vi avsluttet sterkt i Obertilliach som lag med 3 utøvere topp 10 på sprinten. Det ga god motivasjon til juletreningen som skal sørge for at vi blir enda bedre etter nyttår, sier Olsbu Røiseland. 

Norges Skiskytterforbund har gjort følgende uttak til IBU Cup 4 og 5 i Bresno-Osrblie og Duszniki Zdroj:

Herrer

Fredrik Gjesbakk

Håvard Bogetveit

Endre Strømsheim

Sindre Fjellheim Jorde

Sindre Pettersen

Sivert Bakken

Reserver

1. Tore Leren

2. Sturla Holm Lægreid

Kvinner

Emilie Kalkenberg

Ida Lien

Karoline Erdal

Jenny Enodd

Reserver

1. Eline Grue

2. Kirsten Daae Wiig

Kontaktperson:

Utviklingssjef i Norges Skiskytterforbund, Harri Luchsinger, tlf: 978 99 716 

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.