Gå videre til innhold
Fra venstre: Bredde- og rekrutteringssjef Vegar Rolfsrud, Regionsjef Nord XL-BYGG Arve Oldertrøen, vinnerklubbene og Johannes Thingnes Bø
Fra venstre: Bredde- og rekrutteringssjef Vegar Rolfsrud, Regionsjef Nord XL-BYGG Arve Oldertrøen, vinnerklubbene og Johannes Thingnes Bø

Pressemelding -

Utdeling av XL-BYGG Skiskytterfond

XL-BYGG Skiskytterfondet 2018 ble i helgen delt ut til Tromsø SSL, Bossmo & Ytteren IL, Innstranda IL og Alta SSL. 

Lørdag 21. september gikk utdelingen av XL-BYGG skiskytterfondet Fondet av stabelen i forbindelse med NM Rulleskiskyting på Stenskjer. XL-BYGG skiskytterfond er et samarbeid mellom XL-BYGG og Norges Skiskytterforbund (NSSF) , der fire heldige klubber mottar 3 profesjonelle skiskyttergeværer til sin klubb. Fondets intensjon er å sørge for at klubbenes skiskyttertalenter kommer seg videre gjennom å sørge for at de har tilgang på profesjonelle geværer i en viktig utviklingsfase. Geværene er klubbens eiendom og lånes ut til aktuelle utøvere i klubben for en definert periode.

Små og store hadde samlet seg i kulturhuset på Stenskjer i forbindelse med premieutdelingen på NM Rulleskiskyting. Prisene ble delt ut av President i Norges Skiskytterforbund Arne Horten, Regionsjef Nord XL-BYGG Arve Oldertrøen og Johannes Thingnes Bø. 

De fire vinnerklubbene viste stor takknemlighet til alle de involverte, og presiserer at dette er en viktig gave som gir muligheter for både deres egne utøvere, og for videre rekruttering til klubbene.

Vedlagte bilder kan brukes fritt. Krediteres Norges Skiskytterforbund.

Emner

Kontakter

Morten Djupvik

Morten Djupvik

Pressekontakt Generalsekretær 91683540
Emilie Nordskar

Emilie Nordskar

Pressekontakt Kommunikasjonssjef Media 90055379

Verdens ledende skiskytter-nasjon

Norges Skiskytterforbund ble stiftet 10. desember 1983. NSSF har ca. 7000 medlemmer fordelt på 160 klubber og 15 skiskytterkretser.

Norges Skiskytterforbunds visjon er å være verdens ledende skiskytternasjon. Langtidsplanen for 2022-2026 er derfor organisert på en ny måte. Våre verdier som skal være synlig i alt vi gjør er: Begeistrende, Idrettsglede, Samlende og Ekte.

Skiskyting er en meget populær idrett, som siden 2002 har vært i toppen av statistikk over Norges mest populære idretter. Vi har flotte profiler for skiskyting, engasjerte trenere og ildsjeler på grasrotnivå.

Norges Skiskytterforbund
Sognsveien 75A1
0840 Oslo
Norway