Gå videre til innhold
KLARE FOR SAMARBEID: Tom Henriksen, New Wave, og Morten Djupvik fra Norges Skiskytterforbund ser frem til å starte samarbeidet i 2022.
KLARE FOR SAMARBEID: Tom Henriksen, New Wave, og Morten Djupvik fra Norges Skiskytterforbund ser frem til å starte samarbeidet i 2022.

Pressemelding -

Traff blink med ny klespartner

Norges Skiskytterforbund signerer ny 4-årig kontrakt med den internasjonalt sterke merkevaren Craft. Oppstart blir etter OL 2022.

Norges Skiskytterforbund avvikler dermed sitt 4-årige samarbeid med det norsk-sveitsiske sportsmerket Odlo.

– Craft har et bredt helårs-utvalg med svært høy kvalitet, de matcher oss veldig bra, er fleksible og kan tilby akkurat det en ivrig og entusiastisk skiskytter-familie trenger. Vi har vært godt fornøyde med vårt Odlo-samarbeid de siste årene, og også de leverer tøy av ypperste kvalitet. At vi skifter til Craft etter OL i 2022 er en helhetsvurdering og vi er utrolig stolte av å være på lag med denne gjengen, forteller generalsekretær i Norges Skiskytterforbund, Morten Djupvik.

New Wave, som eier merkevaren Craft, har store ambisjoner for samarbeidet med de norske skiskytterne som løper fra 1. mai 2022 og fire år fremover.

– Norges Skiskytterforbund er en jordnær, ydmyk og blid gjeng med gode verdier vi er stolte av å assosiere oss med. Kombinert med solide utøverprofiler som står ekstremt sterkt blant det norske folk, mener vi dette er en vinner-kombinasjon for å forsterke vår posisjon hos sporty og aktive nordmenn, sier Tom Henriksen, administrerende direktør i New Wave Norge.

I tillegg til å være blant Norges mest folkekjære idretter, har skiskyting stor internasjonal appell. Blant skiskytings ni viktigste europeiske markeder, ble årets VM i Pokljuka sett av 160 millioner, hele ti millioner flere tv-seere enn året før. Totalt økte antall timer med tv-sendt mesterskap med sju prosent.

– At skiskyting også har en sterk internasjonal posisjon er selvsagt et viktig element i avtalen. Her blir merkevaren Craft eksponert for millioner av kjøpesterke publikummere og fans verden over. Vår ambisjon er å styrke posisjonen, både nasjonalt og internasjonalt, forklarer Henriksen, administrerende direktør i New Wave Norge.

Skiskytternes samarbeidspartner i inneværende periode, Odlo, ønsker skiskytterne lykke til med sitt nye samarbeid: – Vår organisasjon og våre prioriteringer i det norske markedet har endret seg, selv om vi er ekstremt stolte av hva vi har fått til sammen med skiskytterne. Nå skal vi utvikle vår markeds-, produkt- og designstrategi for å møte hverdagsutøverens behov, sier Knut Are Høgberg, administrerende direktør i Odlo.

Om Craft

Craft Sportswear ble grunnlagt i 1977 i Borås, Sverige og spesialiserer seg på klær og produkter for sport der ytelse og komfort er avgjørende for optimale prestasjoner. Ved å samarbeide med eliteidrettsutøvere over hele verden og stadig utvikle nye materialer og tekniske løsninger, kan Craft tilby innovative funksjonelle klær, løpesko og tilbehør - for både verdensmestere og hverdagshelter.


For mer informasjon, vennligst kontakt:

Tom Henriksen, Administrerende direktør New Wave Norge

Tel: 47 46 39 51 / e-post: tom.henriksen@newwave.no


Morten Djupvik, Generalsekretær Norges Skiskytterforbund

Tel: 916 83 540 / e-post: morten@skiskyting.no

Tags

Pressekontakt

Morten Djupvik

Morten Djupvik

Pressekontakt Generalsekretær 91683540
Halvor Lea

Halvor Lea

Pressekontakt Pressekontakt 419 00 021

Relatert materiale

Skiskyting - den mest attraktive idretten!

Norges Skiskytterforbund ble stiftet 10. desember 1983. NSSF har ca. 7000 medlemmer fordelt på 165 klubber og 15 skiskytterkretser.

Norges Skiskytterforbunds visjon er "Skiskyting - den mest attraktive idretten!". Visjonen er basert på NSSFs verdier: begeistrende, samlende og nytenkende.

Skiskyting er en meget populær idrett, som siden 2002 har vært i toppen av statistikk over Norges mest populære idretter. Vi har flotte profiler for skiskyting, engasjerte trenere og ildsjeler på grasrotnivå.

Norges Skiskytterforbund
Sognsveien 75A1
0840 Oslo