Gå videre til innhold

Pressemelding -

To positive korona-tester for skiskytterne

En smører og herrelagets skytetrener har testet positivt for covid-19.

Alle på skiskytterlandslaget er testet i forkant av verdenscupen i Annecy-Le Grand Bornand, og med unntak av skytetrener Siegfried Mazet og smører Espen Mikkelsen, kom alle testene tilbake med negativt resultat.

– Vi har som vanlig hatt gode rutiner og vært oppmerksomme på den økte smitten i samfunnet. Det er ikke til å unngå at enkelte kan pådra seg smitte når vi er på reise slik som vi er. Dette får ingen andre konsekvenser enn at vi strammer ytterligere inn, og at de to ikke lenger er sammen med laget, forteller helsesjef i Norges Skiskytterforbund, Ragnar Hagen.

Skiskytterne konkurrerer fra og med torsdag i franske Annecy Le Grand Bornand. TV2 sender konkurransene.

For mer informasjon, vennligst kontakt landslagssjef Per Arne Botnan på telefon 900 42 212.

Kategorier

Kontakter

Morten Djupvik

Morten Djupvik

Pressekontakt Generalsekretær 91683540
Emilie Nordskar

Emilie Nordskar

Pressekontakt Kommunikasjonssjef Media 90055379

Skiskyting - vi skal være verdens beste skiskytternasjon på alle områder!

Norges Skiskytterforbund ble stiftet 10. desember 1983. NSSF har ca. 7000 medlemmer fordelt på 160 klubber og 15 skiskytterkretser.

Norges Skiskytterforbunds visjon er å være verdens ledende skiskytternasjon på alle områder. Langtidsplanen for 2022-2026 er derfor organisert på en ny måte. Våre verdier som skal være synlig i alt vi gjør er: Begeistrende, Idrettsglede, Samlende og Ekte.

Skiskyting er en meget populær idrett, som siden 2002 har vært i toppen av statistikk over Norges mest populære idretter. Vi har flotte profiler for skiskyting, engasjerte trenere og ildsjeler på grasrotnivå.

Norges Skiskytterforbund
Sognsveien 75A1
0840 Oslo
Norway