Gå videre til innhold

Pressemelding -

To eliteløpere står over helgens NM-konkurranser i Alta

Tarjei Bø og Marte Olsbu Røiseland er rammet av sykdom.

- Det er selvsagt veldig kjedelig, og jeg hadde gledet meg til å oppleve NM i Alta. Jeg hadde gledet meg spesielt til stafetten, som er det beste med NM, men jeg ønsker alle lagkamerater og de andre masse lykke til med helgens konkurranser. Jeg skal få med meg moroa fra sofaen hjemme, sier Tarjei Bø.

Bø har pådratt seg en forkjølelse og er ikke i form til å reise. Det er besluttet i samråd med helse- og legeteamet. Marte Olsbu Røiseland er imidlertid på plass i Alta, selv om hun ikke skal delta i konkurransene.

- Kroppen er sliten og har gitt signaler om at jeg trenger hvile. Jeg gleder meg til å få med meg stemningen fra sidelinja, det er jo noe jeg må bli vant til fremover. Det blir fint å få avsluttet sesongen med laget selv om jeg dessverre ikke får med meg konkurransene, smiler den nylig pensjonerte skiskytteren.

Alle øvrige eliteløpere stiller til start i helgens NM-konkurranser i Alta. Konkurransene sendes på NRK.

For mer informasjon, vennligst kontakt:
Per Arne Botnan, landslagssjef Norges Skiskytterforbund på telefon 900 42 212

Kontakter

Morten Djupvik

Morten Djupvik

Pressekontakt Generalsekretær 91683540
Emilie Nordskar

Emilie Nordskar

Pressekontakt Kommunikasjonssjef Media 90055379

Verdens ledende skiskytter-nasjon

Norges Skiskytterforbund ble stiftet 10. desember 1983. NSSF har ca. 7000 medlemmer fordelt på 160 klubber og 15 skiskytterkretser.

Norges Skiskytterforbunds visjon er å være verdens ledende skiskytternasjon. Langtidsplanen for 2022-2026 er derfor organisert på en ny måte. Våre verdier som skal være synlig i alt vi gjør er: Begeistrende, Idrettsglede, Samlende og Ekte.

Skiskyting er en meget populær idrett, som siden 2002 har vært i toppen av statistikk over Norges mest populære idretter. Vi har flotte profiler for skiskyting, engasjerte trenere og ildsjeler på grasrotnivå.

Norges Skiskytterforbund
Sognsveien 75A1
0840 Oslo
Norway