Gå videre til innhold
Foto: Christian Haukeli
Foto: Christian Haukeli

Pressemelding -

Tiril Eckhoff og Ingrid Landmark Tandrevold står over Holmenkollen Skishow

Begge skiskytter-stjernene må stå over Holmenkollen Skishow onsdag 9. juni, grunnet infeksjonssykdom i familien. 

– Begge jentene har fått hvert sitt tilfelle av infeksjonssykdom i familien. Dette må naturligvis testes og sjekkes ut før de kan være tett på resten av landslaget. Det er selvsagt kjedelig, men sånn er reglene, forteller landslagslege Lars Kolsrud.

Både Eckhoff og Landmark Tandrevold skulle stilt til start på dagens rulleskirenn i Holmenkollen, der landslagene skal konkurrere i både skyting og jaktstart. Totalt er det 10 kvinner fra elite- og rekruttlagene som da deltar i dagens skishow. På herresiden er det 12 løpere som stiller til start.

– Det hadde selvfølgelig vært kjempestas å konkurrere i Holmenkollen igjen, men sånn situasjonen er nå må vi som alle andre forholde oss til retningslinjene som gis, sier Ingrid Landmark Tandrevold. 

Foreløpige startlister finnes her: https://skiskyting.no/nyheter/... 

Eliteløper Emilie Kalkenberg (Skonseng UL), og de to rekruttløperne Åsne Skrede (Geilo IL) og Sivert Guttorm Bakken (Vingrom IL) velger å stå over den fysiske konkurransen med jaktstart, men stiller i skytekonkurransen. 

Konkurransene vises på NRK1 fra kl. 20.00 onsdag kveld.

Eventuelle spørsmål rundt dette rettes til:

Ragnar Hagen, leder for helseteam på telefon 995 14 377. 

Tags

Pressekontakt

Morten Djupvik

Morten Djupvik

Pressekontakt Generalsekretær 91683540
Halvor Lea

Halvor Lea

Pressekontakt Pressekontakt 419 00 021

Relatert materiale

Skiskyting - den mest attraktive idretten!

Norges Skiskytterforbund ble stiftet 10. desember 1983. NSSF har ca. 7000 medlemmer fordelt på 165 klubber og 15 skiskytterkretser.

Norges Skiskytterforbunds visjon er "Skiskyting - den mest attraktive idretten!". Visjonen er basert på NSSFs verdier: begeistrende, samlende og nytenkende.

Skiskyting er en meget populær idrett, som siden 2002 har vært i toppen av statistikk over Norges mest populære idretter. Vi har flotte profiler for skiskyting, engasjerte trenere og ildsjeler på grasrotnivå.

Norges Skiskytterforbund
Sognsveien 75A1
0840 Oslo