Gå videre til innhold
Tiril Eckhoff står over Blink-festivalen og landslagssamlinger

Pressemelding -

Tiril Eckhoff står over Blink-festivalen og landslagssamlinger

Tiril Eckhoff deltar ikke på Blink-festivalen, og står også over de nærmeste landslagssamlingene. 

To sesonger med pandemi, et covid-preget OL i Beijing, og en koronainfeksjon i etterkant av sesongen, har kostet mye mentalt og fysisk. Eckhoff har vært svært sliten etter en tøff sesong, og velger derfor å stå over de kommende landslagsaktivitetene for å komme seg til hektene.

- Totalbelastningen har vært for stor i en periode, så jeg trenger litt mer tid til å komme meg igjen. De siste årene har kostet ekstremt mye, og selv om jeg er veldig motivert for å fortsette karrieren min, er jeg ennå ikke helt klar for å satse maksimalt. I bakkant av et OL er det rom for å bruke mer tid på å hente seg inn, og trene litt annerledes og alternativt. Jeg kjenner meg selv godt, og er trygg på at dette er det riktige for meg nå, etter å ha gått på en liten smell, sier Tiril Eckhoff.

Beslutningen innebærer dermed at skiskytteren ikke deltar på Blink-festivalen i Sandnes eller på landslagets samlinger den nærmeste tiden. Hun har full støtte fra landslagsledelsen i sitt valg.

- Det viktigste er at Tiril lytter til kroppen sin, og melder seg klar når hun føler at tiden er riktig. Tiril er motivert, hun er i trening og hun vet hva som kreves i forberedelsene til vintersesongen. Hun får den tiden hun trenger, og så vil trenerne følge henne opp til hun blir med på landslagets opplegg igjen, sier landslagssjef i Skiskytterforbundet, Per Arne Botnan.

Kontaktperson:

Per Arne Botnan , landslagssjef: 900 42 212

Pressekontakt

Morten Djupvik

Morten Djupvik

Pressekontakt Generalsekretær 91683540
Halvor Lea

Halvor Lea

Pressekontakt Pressekontakt 419 00 021

Skiskyting - den mest attraktive idretten!

Norges Skiskytterforbund ble stiftet 10. desember 1983. NSSF har ca. 7000 medlemmer fordelt på 165 klubber og 15 skiskytterkretser.

Norges Skiskytterforbunds visjon er "Skiskyting - den mest attraktive idretten!". Visjonen er basert på NSSFs verdier: begeistrende, samlende og nytenkende.

Skiskyting er en meget populær idrett, som siden 2002 har vært i toppen av statistikk over Norges mest populære idretter. Vi har flotte profiler for skiskyting, engasjerte trenere og ildsjeler på grasrotnivå.

Norges Skiskytterforbund
Sognsveien 75A1
0840 Oslo