Gå videre til innhold
Thekla Brun-Lie endte på en 14. plass i gårsdagens sprint på IBU Cup Sjusjøen. Foto: Sondre Eriksen Hensema/Norges Skiskytterforbund
Thekla Brun-Lie endte på en 14. plass i gårsdagens sprint på IBU Cup Sjusjøen. Foto: Sondre Eriksen Hensema/Norges Skiskytterforbund

Pressemelding -

Thekla Brun-Lie reiser til verdenscup i Østersund

Etter en 14. plass på gårsdagens sprint i IBU Cup er det bestemt at Thekla Brun-Lie kaprer den siste plassen i verdenscupåpningen.

Det var etter gårsdagens sprint på IBU Cup på Sjusjøen at landslagsledelsen bestemte seg for å sende Thekla Brun-Lie til verdenscupåpningen i svenske Østersund. Synnøve Solemdal, som også var kandidat til å reise, endte på en 50. plass, og må dermed vente på nye sjanser.

Verdenscupen i Østersund starter lørdag med mixed stafett og single mixed stafett.

Sjekk fullstendig konkurranseprogram her: https://worldcupostersund.se/en/program/

Emner

Kategorier

Kontakter

Morten Djupvik

Morten Djupvik

Pressekontakt Generalsekretær 91683540
Emilie Nordskar

Emilie Nordskar

Pressekontakt Kommunikasjonssjef Media 90055379

Skiskyting - vi skal være verdens beste skiskytternasjon på alle områder!

Norges Skiskytterforbund ble stiftet 10. desember 1983. NSSF har ca. 7000 medlemmer fordelt på 160 klubber og 15 skiskytterkretser.

Norges Skiskytterforbunds visjon er å være verdens ledende skiskytternasjon på alle områder. Langtidsplanen for 2022-2026 er derfor organisert på en ny måte. Våre verdier som skal være synlig i alt vi gjør er: Begeistrende, Idrettsglede, Samlende og Ekte.

Skiskyting er en meget populær idrett, som siden 2002 har vært i toppen av statistikk over Norges mest populære idretter. Vi har flotte profiler for skiskyting, engasjerte trenere og ildsjeler på grasrotnivå.

Norges Skiskytterforbund
Sognsveien 75A1
0840 Oslo
Norway