Gå videre til innhold
Thekla Brun-Lie endte på en 14. plass i gårsdagens sprint på IBU Cup Sjusjøen. Foto: Sondre Eriksen Hensema/Norges Skiskytterforbund
Thekla Brun-Lie endte på en 14. plass i gårsdagens sprint på IBU Cup Sjusjøen. Foto: Sondre Eriksen Hensema/Norges Skiskytterforbund

Pressemelding -

Thekla Brun-Lie reiser til verdenscup i Østersund

Etter en 14. plass på gårsdagens sprint i IBU Cup er det bestemt at Thekla Brun-Lie kaprer den siste plassen i verdenscupåpningen.

Det var etter gårsdagens sprint på IBU Cup på Sjusjøen at landslagsledelsen bestemte seg for å sende Thekla Brun-Lie til verdenscupåpningen i svenske Østersund. Synnøve Solemdal, som også var kandidat til å reise, endte på en 50. plass, og må dermed vente på nye sjanser.

Verdenscupen i Østersund starter lørdag med mixed stafett og single mixed stafett.

Sjekk fullstendig konkurranseprogram her: https://worldcupostersund.se/en/program/

Emner

Kategorier

Kontakter

Morten Djupvik

Morten Djupvik

Pressekontakt Generalsekretær 91683540
Emilie Nordskar

Emilie Nordskar

Pressekontakt Kommunikasjonssjef Media 90055379

Verdens ledende skiskytter-nasjon

Norges Skiskytterforbund ble stiftet 10. desember 1983. NSSF har ca. 7000 medlemmer fordelt på 160 klubber og 15 skiskytterkretser.

Norges Skiskytterforbunds visjon er å være verdens ledende skiskytternasjon. Langtidsplanen for 2022-2026 er derfor organisert på en ny måte. Våre verdier som skal være synlig i alt vi gjør er: Begeistrende, Idrettsglede, Samlende og Ekte.

Skiskyting er en meget populær idrett, som siden 2002 har vært i toppen av statistikk over Norges mest populære idretter. Vi har flotte profiler for skiskyting, engasjerte trenere og ildsjeler på grasrotnivå.

Norges Skiskytterforbund
Sognsveien 75A1
0840 Oslo
Norway