Gå videre til innhold
Tarjei Bø er klar for VM-troppen som reiser til Hochfilzen
Tarjei Bø er klar for VM-troppen som reiser til Hochfilzen

Pressemelding -

Tarjei Bø til VM

Tarjei Bø er tatt ut til VM i skiskyting i Hochfilzen som starter neste uke. Der skal han gå sprint og jaktstart.

Norges skiskytterforbund har avventet den siste VM-plassen til etter IBU-cupen i Slovakia i helga. Der gikk Bø inn til en 6.plass på sprinten fredag, og en andreplass på dagens jaktstart. Nå er Tarjei tatt ut i VM-troppen som reiser til Hochfilzen over helga.

- Det er gledelig å se at Tarjei er på veg tilbake etter en sesong preget av sykdom. Han overbeviste oss med innsatsen i IBU-cupen, og han er kapabel til å få et ytterlige formløft fram mot VM-konkurransene. Vi vet hva han har gjort tidligere etter comeback fra sykdom, og derfor vil vi ha han med på VM-laget, sier sportssjef Morten Djupvik.

Tarjei kommer etter planen til å gå sprintdistansen og den påfølgende jaktstarten i VM.

- Så får vi se om dette er godt nok til å gå stafetten, sier Djupvik.

Tarjei selv er naturligvis meget fornøyd med å være tilbake i det gode selskap med resten av skiskytterlandslaget.

- Jeg er veldig glad for å bli tatt ut til å konkurrere i VM. Dette er den vanskeligste snuoperasjonen jeg har gjort, og nå går jeg for å overraske i VM, sier Tarjei Bø,

Emner

Kategorier

Kontakter

Morten Djupvik

Morten Djupvik

Pressekontakt Generalsekretær 91683540
Emilie Nordskar

Emilie Nordskar

Pressekontakt Kommunikasjonssjef Media 90055379

Skiskyting - vi skal være verdens beste skiskytternasjon på alle områder!

Norges Skiskytterforbund ble stiftet 10. desember 1983. NSSF har ca. 7000 medlemmer fordelt på 160 klubber og 15 skiskytterkretser.

Norges Skiskytterforbunds visjon er å være verdens ledende skiskytternasjon på alle områder. Langtidsplanen for 2022-2026 er derfor organisert på en ny måte. Våre verdier som skal være synlig i alt vi gjør er: Begeistrende, Idrettsglede, Samlende og Ekte.

Skiskyting er en meget populær idrett, som siden 2002 har vært i toppen av statistikk over Norges mest populære idretter. Vi har flotte profiler for skiskyting, engasjerte trenere og ildsjeler på grasrotnivå.

Norges Skiskytterforbund
Sognsveien 75A1
0840 Oslo
Norway