Gå videre til innhold
Tarjei Bø er klar for VM-troppen som reiser til Hochfilzen
Tarjei Bø er klar for VM-troppen som reiser til Hochfilzen

Pressemelding -

Tarjei Bø til VM

Tarjei Bø er tatt ut til VM i skiskyting i Hochfilzen som starter neste uke. Der skal han gå sprint og jaktstart.

Norges skiskytterforbund har avventet den siste VM-plassen til etter IBU-cupen i Slovakia i helga. Der gikk Bø inn til en 6.plass på sprinten fredag, og en andreplass på dagens jaktstart. Nå er Tarjei tatt ut i VM-troppen som reiser til Hochfilzen over helga.

- Det er gledelig å se at Tarjei er på veg tilbake etter en sesong preget av sykdom. Han overbeviste oss med innsatsen i IBU-cupen, og han er kapabel til å få et ytterlige formløft fram mot VM-konkurransene. Vi vet hva han har gjort tidligere etter comeback fra sykdom, og derfor vil vi ha han med på VM-laget, sier sportssjef Morten Djupvik.

Tarjei kommer etter planen til å gå sprintdistansen og den påfølgende jaktstarten i VM.

- Så får vi se om dette er godt nok til å gå stafetten, sier Djupvik.

Tarjei selv er naturligvis meget fornøyd med å være tilbake i det gode selskap med resten av skiskytterlandslaget.

- Jeg er veldig glad for å bli tatt ut til å konkurrere i VM. Dette er den vanskeligste snuoperasjonen jeg har gjort, og nå går jeg for å overraske i VM, sier Tarjei Bø,

Emner

Tags

Pressekontakt

Morten Djupvik

Morten Djupvik

Pressekontakt Generalsekretær 91683540
Halvor Lea

Halvor Lea

Pressekontakt Pressekontakt 419 00 021

Skiskyting - den mest attraktive idretten!

Norges Skiskytterforbund ble stiftet 10. desember 1983. NSSF har ca. 7000 medlemmer fordelt på 165 klubber og 15 skiskytterkretser.

Norges Skiskytterforbunds visjon er "Skiskyting - den mest attraktive idretten!". Visjonen er basert på NSSFs verdier: begeistrende, samlende og nytenkende.

Skiskyting er en meget populær idrett, som siden 2002 har vært i toppen av statistikk over Norges mest populære idretter. Vi har flotte profiler for skiskyting, engasjerte trenere og ildsjeler på grasrotnivå.

Norges Skiskytterforbund
Sognsveien 75A1
0840 Oslo