Gå videre til innhold
MÅ BLI HELT FRISK: Ingrid Landmark Tandrevold er ikke i form til å konkurrere i NM i rulleskiskyting i helgen. Foto: Emil Sørgård / NSSF
MÅ BLI HELT FRISK: Ingrid Landmark Tandrevold er ikke i form til å konkurrere i NM i rulleskiskyting i helgen. Foto: Emil Sørgård / NSSF

Pressemelding -

Tandrevold står over NM i rulleskiskyting

En luftveisinfeksjon gjør at Ingrid Landmark Tandrevold må følge Norgesmesterskapet hjemmefra.

- Det er selvfølgelig veldig kjedelig, og jeg skulle gjerne ha konkurrert sammen med resten av skiskytterfamilien. Men jeg er nødt til å fokusere på å bli helt frisk, og da kommer NM rett og slett for tidlig, forteller Landmark Tandrevold.

Avgjørelsen er tatt i samråd med helse- og trenerteamet. Den meritterte skiskytteren er tilbake i trening, men skal altså ikke delta i tøffe konkurranser.

- Elitelaget for kvinner reiser på høydesamling i starten av oktober, og da satser vi på at Ingrid er godt tilbake i slag. Nå til helgen får hun heie på lagkameratene hjemmefra, sier landslagssjef i Norges Skiskytterforbund, Per Arne Botnan.

Resten av elitelandslagene deltar på NM i rulleskiskyting på Sandripheia Skistadion, Øvrebø i helgen. Følg med på skiskyting.no for oppdateringer fra konkurransene.

For mer informasjon, vennligst kontakt:
Landslagssjef i Norges Skiskytterforbund, Per Arne Botnan tel: 900 42 212

Kontakter

Morten Djupvik

Morten Djupvik

Pressekontakt Generalsekretær 91683540
Emilie Nordskar

Emilie Nordskar

Pressekontakt Kommunikasjonssjef Media 90055379

Verdens ledende skiskytter-nasjon

Norges Skiskytterforbund ble stiftet 10. desember 1983. NSSF har ca. 7000 medlemmer fordelt på 160 klubber og 15 skiskytterkretser.

Norges Skiskytterforbunds visjon er å være verdens ledende skiskytternasjon. Langtidsplanen for 2022-2026 er derfor organisert på en ny måte. Våre verdier som skal være synlig i alt vi gjør er: Begeistrende, Idrettsglede, Samlende og Ekte.

Skiskyting er en meget populær idrett, som siden 2002 har vært i toppen av statistikk over Norges mest populære idretter. Vi har flotte profiler for skiskyting, engasjerte trenere og ildsjeler på grasrotnivå.

Norges Skiskytterforbund
Sognsveien 75A1
0840 Oslo
Norway