Gå videre til innhold
MÅ BLI HELT FRISK: Ingrid Landmark Tandrevold er ikke i form til å konkurrere i NM i rulleskiskyting i helgen. Foto: Emil Sørgård / NSSF
MÅ BLI HELT FRISK: Ingrid Landmark Tandrevold er ikke i form til å konkurrere i NM i rulleskiskyting i helgen. Foto: Emil Sørgård / NSSF

Pressemelding -

Tandrevold står over NM i rulleskiskyting

En luftveisinfeksjon gjør at Ingrid Landmark Tandrevold må følge Norgesmesterskapet hjemmefra.

- Det er selvfølgelig veldig kjedelig, og jeg skulle gjerne ha konkurrert sammen med resten av skiskytterfamilien. Men jeg er nødt til å fokusere på å bli helt frisk, og da kommer NM rett og slett for tidlig, forteller Landmark Tandrevold.

Avgjørelsen er tatt i samråd med helse- og trenerteamet. Den meritterte skiskytteren er tilbake i trening, men skal altså ikke delta i tøffe konkurranser.

- Elitelaget for kvinner reiser på høydesamling i starten av oktober, og da satser vi på at Ingrid er godt tilbake i slag. Nå til helgen får hun heie på lagkameratene hjemmefra, sier landslagssjef i Norges Skiskytterforbund, Per Arne Botnan.

Resten av elitelandslagene deltar på NM i rulleskiskyting på Sandripheia Skistadion, Øvrebø i helgen. Følg med på skiskyting.no for oppdateringer fra konkurransene.

For mer informasjon, vennligst kontakt:
Landslagssjef i Norges Skiskytterforbund, Per Arne Botnan tel: 900 42 212

Kontakter

Morten Djupvik

Morten Djupvik

Pressekontakt Generalsekretær 91683540
Emilie Nordskar

Emilie Nordskar

Pressekontakt Kommunikasjonssjef Media 90055379

Skiskyting - vi skal være verdens beste skiskytternasjon på alle områder!

Norges Skiskytterforbund ble stiftet 10. desember 1983. NSSF har ca. 7000 medlemmer fordelt på 160 klubber og 15 skiskytterkretser.

Norges Skiskytterforbunds visjon er å være verdens ledende skiskytternasjon på alle områder. Langtidsplanen for 2022-2026 er derfor organisert på en ny måte. Våre verdier som skal være synlig i alt vi gjør er: Begeistrende, Idrettsglede, Samlende og Ekte.

Skiskyting er en meget populær idrett, som siden 2002 har vært i toppen av statistikk over Norges mest populære idretter. Vi har flotte profiler for skiskyting, engasjerte trenere og ildsjeler på grasrotnivå.

Norges Skiskytterforbund
Sognsveien 75A1
0840 Oslo
Norway