Gå videre til innhold
Sturla Holm Lægreid står over Blinkfestivalen

Pressemelding -

Sturla Holm Lægreid står over Blinkfestivalen

Skiskytter-kometen står over fredagens og lørdagens konkurranser for å være best mulig forberedt til høydesamling om kort tid.

– Sturla har trent hardt og godt i ferien, og vi har konkludert med at kroppen trenger å restituere seg før neste høydesamling med laget. Da er det riktig å stå over to tøffe konkurransedager, forklarer sportssjef Per Arne Botnan. 

Holm Lægreid skulle stilt til start på dagens rulleskirenn på Blink, der landslagene i langrenn og skiskyting skal konkurrere.

– Det hadde selvfølgelig vært kjempestas å konkurrere på Blink igjen, og jeg hadde gledet meg til stemningen fra publikum. Men det viktigste er å lytte til kroppen, forklarer Sturla Holm Lægreid.

Foreløpige startlister finnes her: https://www.blinkfestivalen.no... 

Eventuelle spørsmål rettes til sportssjef Per Arne Botnan, tlf: 900 42 212

Kategorier

Kontakter

Morten Djupvik

Morten Djupvik

Pressekontakt Generalsekretær 91683540
Emilie Nordskar

Emilie Nordskar

Pressekontakt Kommunikasjonssjef Media 90055379

Verdens ledende skiskytter-nasjon

Norges Skiskytterforbund ble stiftet 10. desember 1983. NSSF har ca. 7000 medlemmer fordelt på 160 klubber og 15 skiskytterkretser.

Norges Skiskytterforbunds visjon er å være verdens ledende skiskytternasjon. Langtidsplanen for 2022-2026 er derfor organisert på en ny måte. Våre verdier som skal være synlig i alt vi gjør er: Begeistrende, Idrettsglede, Samlende og Ekte.

Skiskyting er en meget populær idrett, som siden 2002 har vært i toppen av statistikk over Norges mest populære idretter. Vi har flotte profiler for skiskyting, engasjerte trenere og ildsjeler på grasrotnivå.

Norges Skiskytterforbund
Sognsveien 75A1
0840 Oslo
Norway