Gå videre til innhold
Sturla Holm Lægreid står over Blinkfestivalen

Pressemelding -

Sturla Holm Lægreid står over Blinkfestivalen

Skiskytter-kometen står over fredagens og lørdagens konkurranser for å være best mulig forberedt til høydesamling om kort tid.

– Sturla har trent hardt og godt i ferien, og vi har konkludert med at kroppen trenger å restituere seg før neste høydesamling med laget. Da er det riktig å stå over to tøffe konkurransedager, forklarer sportssjef Per Arne Botnan. 

Holm Lægreid skulle stilt til start på dagens rulleskirenn på Blink, der landslagene i langrenn og skiskyting skal konkurrere.

– Det hadde selvfølgelig vært kjempestas å konkurrere på Blink igjen, og jeg hadde gledet meg til stemningen fra publikum. Men det viktigste er å lytte til kroppen, forklarer Sturla Holm Lægreid.

Foreløpige startlister finnes her: https://www.blinkfestivalen.no... 

Eventuelle spørsmål rettes til sportssjef Per Arne Botnan, tlf: 900 42 212

Kategorier

Kontakter

Morten Djupvik

Morten Djupvik

Pressekontakt Generalsekretær 91683540
Emilie Nordskar

Emilie Nordskar

Pressekontakt Kommunikasjonssjef Media 90055379

Skiskyting - vi skal være verdens beste skiskytternasjon på alle områder!

Norges Skiskytterforbund ble stiftet 10. desember 1983. NSSF har ca. 7000 medlemmer fordelt på 160 klubber og 15 skiskytterkretser.

Norges Skiskytterforbunds visjon er å være verdens ledende skiskytternasjon på alle områder. Langtidsplanen for 2022-2026 er derfor organisert på en ny måte. Våre verdier som skal være synlig i alt vi gjør er: Begeistrende, Idrettsglede, Samlende og Ekte.

Skiskyting er en meget populær idrett, som siden 2002 har vært i toppen av statistikk over Norges mest populære idretter. Vi har flotte profiler for skiskyting, engasjerte trenere og ildsjeler på grasrotnivå.

Norges Skiskytterforbund
Sognsveien 75A1
0840 Oslo
Norway