Følg Norges Skiskytterforbund

​Sturla Holm Lægreid og AF Gruppen inngår eget samarbeid

Pressemelding   •   jan 05, 2021 09:00 CET

NYTT SAMARBEID: Konsernsjef Amund Tøftum i AF Gruppen og Sturla Holm Lægreid utenfor AFs lokaler på Helsfyr.

Onkel Ulf og tante Ane må dermed si fra seg «kremplassen» på skiskytterens våpen resten av debut-sesongen.

Avtalen mellom elitelandslags-debutanten Sturla Holm Lægreid (23 år) og AF Gruppen ble signert rett etter nyttår og kom i stand gjennom romjula.

– AF er «min type gjeng». En god miks av ingeniører og fagfolk som fordyper seg i det de holder på med. Jeg er stolt over å være på lag med dem og synes det er kjempegøy å ha fått min første sponsoravtale på dette nivået, forteller Sturla Holm Lægreid.

Etter tre seire i verdenscupen, én fjerdeplass og to sjetteplasser så langt i sesongen, seiler Sturla i medvind i vinter. Det har AF Gruppen latt seg imponere over.

– Vi er imponert over resultatene som er oppnådd i vinter, både individuelt og som lag. Skiskyting inspirerer oss på mange områder, ikke minst fordi det er en av verdens mest likestilte idretter, sier Amund Tøftum, konsernsjef i AF Gruppen.

Entreprenørselskapet har vært en av Norges Skiskytterforbunds samarbeidspartnere i over 12 år, og har allerede egne avtaler med Johannes Thingnes Bø og Ingrid Landmark Tandrevold. Nå er også skiskytternes «nye stjerneskudd» med i stallen.

– Jeg vurderte selv å velge snekkeryrket med påbygg, og mener dette er en smart kombinasjon hvis man ønsker varierte muligheter. Samtidig brenner jeg for at unge skal følge sine drømmer, og det er viktig å være klar over mulighetene som ligger der, uansett om man vil jobbe mest med «henda eller huet», sier Sturla Holm Lægreid.

– Sammen med Sturla skal vi inspirere barn og unge til å følge drømmene sine. Målet er at enda flere får øynene opp for alle de spennende mulighetene som vår bransje kan by på, sier Amund Tøftum. 

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.