Gå videre til innhold
Sølvguttene

Pressemelding -

Sølvguttene

De norske herrene tok sølv under dagens stafett i VM. De tyske herrene kunne ikke være dårligere enn damene og tok gullet mens Frankrike tok bronsjemedaljen. 

Ole Einar Bjørndalen åpnet med en knalletappe og sendte Tarjei Bø ut i ledelsen. Tarjei hadde litt mer trøbbel på standplass, men etter siste stående dro han til slik at Norge fortsatt var med i kampen om medalje. Johannes Thingnes Bø hang lett på Tyskland, men med etter et par bom på siste stående ble avstanden til Tyskland større. Emil Hegle Svendsen gikk også en god etappe,men han klarte desverre aldri å ta igjen Schemp og dermed tok Tyskland gullet. Franske Martin Fourcade gikk svært raskt på siste etappe, men Hegle Svendsen hadde god kontroll og han kom seg aldri forbi. 

Resultatliste: 

1. Tyskland 

2. Norge 

3. Frankrike

4. Russland 

5. Østerrike 

6. Tsjekkia 

Vedlagte bilder kan benyttes fritt. Krediteres Norges Skiskytterforbund. 

Emner

Tags

Pressekontakt

Therese Engebråten

Therese Engebråten

Sponsoransvarlig Marked, kommunikasjon og sosiale medier 979 69 281

Relatert materiale

Skiskyting - den mest attraktive idretten!

Norges Skiskytterforbund ble stiftet 10. desember 1983. NSSF har ca. 7000 medlemmer fordelt på 165 klubber og 15 skiskytterkretser.

Norges Skiskytterforbunds visjon er "Skiskyting - den mest attraktive idretten!". Visjonen er basert på NSSFs verdier: begeistrende, samlende og nytenkende.

Skiskyting er en meget populær idrett, som siden 2002 har vært i toppen av statistikk over Norges mest populære idretter. Vi har flotte profiler for skiskyting, engasjerte trenere og ildsjeler på grasrotnivå.

Norges Skiskytterforbund
Sognsveien 75A1
0840 Oslo