Gå videre til innhold
Skiskytternes smøresjef med positiv korona-test

Pressemelding -

Skiskytternes smøresjef med positiv korona-test

Tobias Dahl Fenre fikk positiv korona-test i går kveld og er satt i isolasjon.

Lederen for det norske smøreteamet fikk tilbakemelding om testresultatet i går kveld, etter å ha testet negativt mandag morgen, før avreise til Oberhof. Dahl Fenre har vært i selvpålagt karantene hele jula og tatt alle forhåndsregler.

– Jeg hadde en normal arbeidsdag i går med fire mil på ski og løpetur på kvelden. Jeg har ingen symptomer og føler meg fin, sier Dahl Fenre som nå sitter isolert på et rom i Oberhof.

Det er kun smøresjefen som har fått positiv test. Han og tre andre smørere (nærkontakter) er i karantene. Alle utøverne trener som normalt i dag.  

– Tobias reiste ned til Tyskland med laget tirsdag formiddag, og tok alle forhåndsregler på reisen med munnbind/maske, hansker og god avstand. Deretter kjørte han og tre andre smørere videre til Oberhof i bil, også med munnbind og hansker. Nå er det viktig å ivareta resten av laget, og også Tobias selv. Ingen andre i troppen har testet positivt, forteller leder for skiskytternes helseteam, Ragnar Hagen.

Troppen avventer endelig tilbakemelding fra tyske helsemyndigheter om instrukser for veien videre. 

FOR MEDIA:

Det blir innkalt til pressekonferanse på Teams med sportssjef Per Arne Botnan og leder for helseteamet Ragnar Hagen, når vi har fått endelig tilbakemelding fra tyske helsemyndigheter. 

Fram til da er det generalsekretær Morten Djupvik som besvarer spørsmål fra pressen på telefon: +47 916 83 540. 

Emner

Kontakter

Morten Djupvik

Morten Djupvik

Pressekontakt Generalsekretær 91683540
Emilie Nordskar

Emilie Nordskar

Pressekontakt Kommunikasjonssjef Media 90055379

Verdens ledende skiskytter-nasjon

Norges Skiskytterforbund ble stiftet 10. desember 1983. NSSF har ca. 7000 medlemmer fordelt på 160 klubber og 15 skiskytterkretser.

Norges Skiskytterforbunds visjon er å være verdens ledende skiskytternasjon. Langtidsplanen for 2022-2026 er derfor organisert på en ny måte. Våre verdier som skal være synlig i alt vi gjør er: Begeistrende, Idrettsglede, Samlende og Ekte.

Skiskyting er en meget populær idrett, som siden 2002 har vært i toppen av statistikk over Norges mest populære idretter. Vi har flotte profiler for skiskyting, engasjerte trenere og ildsjeler på grasrotnivå.

Norges Skiskytterforbund
Sognsveien 75A1
0840 Oslo
Norway