Følg Norges Skiskytterforbund

Skiskytternes smøresjef med positiv korona-test

Pressemelding   •   jan 07, 2021 09:57 CET

Tobias Dahl Fenre fikk positiv korona-test i går kveld og er satt i isolasjon.

Lederen for det norske smøreteamet fikk tilbakemelding om testresultatet i går kveld, etter å ha testet negativt mandag morgen, før avreise til Oberhof. Dahl Fenre har vært i selvpålagt karantene hele jula og tatt alle forhåndsregler.

– Jeg hadde en normal arbeidsdag i går med fire mil på ski og løpetur på kvelden. Jeg har ingen symptomer og føler meg fin, sier Dahl Fenre som nå sitter isolert på et rom i Oberhof.

Det er kun smøresjefen som har fått positiv test. Han og tre andre smørere (nærkontakter) er i karantene. Alle utøverne trener som normalt i dag.  

– Tobias reiste ned til Tyskland med laget tirsdag formiddag, og tok alle forhåndsregler på reisen med munnbind/maske, hansker og god avstand. Deretter kjørte han og tre andre smørere videre til Oberhof i bil, også med munnbind og hansker. Nå er det viktig å ivareta resten av laget, og også Tobias selv. Ingen andre i troppen har testet positivt, forteller leder for skiskytternes helseteam, Ragnar Hagen.

Troppen avventer endelig tilbakemelding fra tyske helsemyndigheter om instrukser for veien videre. 

FOR MEDIA:

Det blir innkalt til pressekonferanse på Teams med sportssjef Per Arne Botnan og leder for helseteamet Ragnar Hagen, når vi har fått endelig tilbakemelding fra tyske helsemyndigheter. 

Fram til da er det generalsekretær Morten Djupvik som besvarer spørsmål fra pressen på telefon: +47 916 83 540. 

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.