Gå videre til innhold
Skiskytternes sesongstart går ikke på Sjusjøen

Pressemelding -

Skiskytternes sesongstart går ikke på Sjusjøen

På grunn av lokale myndigheters anbefaling om å ikke arrangere større arrangementer i Ringsaker kommune, blir sesongstarten for skiskytterne ikke avholdt på Sjusjøen 13. – 15. november som opprinnelig planlagt. Norges Skiskytterforbund forsøker å finne en alternativ arena.

– Viktigheten av å holde folk friske overgår alt annet i tiden vi er inne i nå. I lys av situasjonen vi er inne i og arbeidet for å redusere smittevernomfanget, har arrangør og rennlege i samarbeid med kommuneoverlegen i Ringsaker, gjort en grundig vurdering og besluttet at det mest forsvarlige er å ikke slippe opp for et så stort idrettsarrangement i kommunen nå. Det stiller vi oss selvsagt bak, forteller president i Norges Skiskytterforbund, Arne Horten.

Norges Skiskytterforbund forsøker nå for å finne en alternativ arena med en annen lokal smittesituasjon, som har mulighet til å arrangere skiskytternes sesongstart 13. – 15. november på en trygg og smittevernmessig forsvarlig måte.

– Arrangørene på Sjusjøen har jobbet knallhardt for å avvikle et godt arrangement, tross utfordringene knyttet til covid-19, og vi er stolte av måten de har håndtert situasjonen. Vi skulle gjerne reist til Sjusjøen for sesongstarten, men i år blir det altså ikke slik, forteller Horten, president i Norges Skiskytterforbund.

Emner

Kategorier

Kontakter

Morten Djupvik

Morten Djupvik

Pressekontakt Generalsekretær 91683540
Emilie Nordskar

Emilie Nordskar

Pressekontakt Kommunikasjonssjef Media 90055379

Verdens ledende skiskytter-nasjon

Norges Skiskytterforbund ble stiftet 10. desember 1983. NSSF har ca. 7000 medlemmer fordelt på 160 klubber og 15 skiskytterkretser.

Norges Skiskytterforbunds visjon er å være verdens ledende skiskytternasjon. Langtidsplanen for 2022-2026 er derfor organisert på en ny måte. Våre verdier som skal være synlig i alt vi gjør er: Begeistrende, Idrettsglede, Samlende og Ekte.

Skiskyting er en meget populær idrett, som siden 2002 har vært i toppen av statistikk over Norges mest populære idretter. Vi har flotte profiler for skiskyting, engasjerte trenere og ildsjeler på grasrotnivå.

Norges Skiskytterforbund
Sognsveien 75A1
0840 Oslo
Norway