Gå videre til innhold
Skiskytterne lanserer videoblogg på Youtube

Pressemelding -

Skiskytterne lanserer videoblogg på Youtube

Vil vise både opp- og nedturer i Norges Skiskytterforbunds nye vlogg.

– Det er veldig bra du får på film at jeg er tidlig ute! Fordi det er jeg ikke alltid, da, gliser skiskytteren Ingrid Landmark Tandrevold til kamera.

Hun er med i skiskytterlandslagets første vlogg-episode, som skal vise landslagets opp- og nedturer. I en tid der det eneste utøverne har kontroll over, er egen innsats og forberedelse, ønsket Norges Skiskytterforbund å bringe følgerne enda tettere på.

– Vi ønsker å vise utøvernes personlighet, hvordan det er å være skiskytter på høyeste nivå og hva som kreves for å komme dit. Rett og slett hvordan hverdagen til verdens beste skiskytterlag og støtteapparat ser ut, forklarer Emilie Nordskar, markeds- og kommunikasjonssjef i Norges Skiskytterforbund.

Prosjektet startet opp i august, og siden da har produsent Christian Haukeli fulgt både landslagene og støtteapparatet tett.

Her kan du se første episode: 

Emner

Kategorier

Kontakter

Morten Djupvik

Morten Djupvik

Pressekontakt Generalsekretær 91683540
Emilie Nordskar

Emilie Nordskar

Pressekontakt Kommunikasjonssjef Media 90055379

Verdens ledende skiskytter-nasjon

Norges Skiskytterforbund ble stiftet 10. desember 1983. NSSF har ca. 7000 medlemmer fordelt på 160 klubber og 15 skiskytterkretser.

Norges Skiskytterforbunds visjon er å være verdens ledende skiskytternasjon. Langtidsplanen for 2022-2026 er derfor organisert på en ny måte. Våre verdier som skal være synlig i alt vi gjør er: Begeistrende, Idrettsglede, Samlende og Ekte.

Skiskyting er en meget populær idrett, som siden 2002 har vært i toppen av statistikk over Norges mest populære idretter. Vi har flotte profiler for skiskyting, engasjerte trenere og ildsjeler på grasrotnivå.

Norges Skiskytterforbund
Sognsveien 75A1
0840 Oslo
Norway