Gå videre til innhold
NM 2019: Norske skiskyttere må vente enda et år før de kan konkurrere i Norgesmesterskap igjen. Her fra Ål i 2019. Foto: Geir Olsen / NTB
NM 2019: Norske skiskyttere må vente enda et år før de kan konkurrere i Norgesmesterskap igjen. Her fra Ål i 2019. Foto: Geir Olsen / NTB

Pressemelding -

Skiskytterforbundet avlyser NM senior 2021

– Det er selvsagt med tungt hjerte vi velger å avlyse årets Norgesmesterskap. Vi har samtidig forståelse for at det må bli slik, og Skiskytterforbundet har gjennom hele pandemien vært tydelige på at vi støtter dugnaden om å bekjempe smitten, sier president i Norges Skiskytterforbund, Arne Horten.

Beslutningen om å avlyse årets NM kom etter at Trondheim kommune valgte å avlyse NM Veka i Granåsen, der skiskyting skulle vært en del av et større arrangement. Skiskytterforbundet valgte deretter å se seg om etter alternativer, men landet på at NM likevel blir avlyst.

– Nå jobber forbundet med å se på alternativer til konkurranser på sommerhalvåret. Vi vet at det er mange som gleder seg til å konkurrere, sier president Arne Horten i Norges Skiskytterforbund.

Kategorier

Kontakter

Morten Djupvik

Morten Djupvik

Pressekontakt Generalsekretær 91683540
Emilie Nordskar

Emilie Nordskar

Pressekontakt Kommunikasjonssjef Media 90055379

Verdens ledende skiskytter-nasjon

Norges Skiskytterforbund ble stiftet 10. desember 1983. NSSF har ca. 7000 medlemmer fordelt på 160 klubber og 15 skiskytterkretser.

Norges Skiskytterforbunds visjon er å være verdens ledende skiskytternasjon. Langtidsplanen for 2022-2026 er derfor organisert på en ny måte. Våre verdier som skal være synlig i alt vi gjør er: Begeistrende, Idrettsglede, Samlende og Ekte.

Skiskyting er en meget populær idrett, som siden 2002 har vært i toppen av statistikk over Norges mest populære idretter. Vi har flotte profiler for skiskyting, engasjerte trenere og ildsjeler på grasrotnivå.

Norges Skiskytterforbund
Sognsveien 75A1
0840 Oslo
Norway