Gå videre til innhold

Pressemelding -

Skiskytter-reserve testet positivt for covid-19

Filip Fjeld Andersen har reist hjem fra VM i Oberhof.

- Filip Fjeld Andersen testet positivt for covid-19 og ble derfor sendt hjem til Norge tirsdag kveld. Det er selvsagt veldig kjedelig, og vi skulle gjerne hatt med Filip i troppen under mesterskapet. Av hensyn til de andre i gruppa er det tryggest å sende ham hjem, forteller skiskytternes landslagslege Aasne Fenne Hoksrud.

Onsdag morgen ble alle i troppen og i støtteapparatet testet på nytt i henhold til normal rutine, og ingen testet positivt. Landslagsledelsen har besluttet å ikke sende inn en ny reserve som erstatning for Fjeld Andersen.

- Vår vurdering er at det er tryggest å ikke sende inn en ny utøver i troppen nå, sier Per Arne Botnan, landslagssjef i Norges Skiskytterforbund.

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Per Arne Botnan på telefon +47 900 42 212

Kontakter

Morten Djupvik

Morten Djupvik

Pressekontakt Generalsekretær 91683540
Emilie Nordskar

Emilie Nordskar

Pressekontakt Kommunikasjonssjef Media 90055379

Skiskyting - vi skal være verdens beste skiskytternasjon på alle områder!

Norges Skiskytterforbund ble stiftet 10. desember 1983. NSSF har ca. 7000 medlemmer fordelt på 160 klubber og 15 skiskytterkretser.

Norges Skiskytterforbunds visjon er å være verdens ledende skiskytternasjon på alle områder. Langtidsplanen for 2022-2026 er derfor organisert på en ny måte. Våre verdier som skal være synlig i alt vi gjør er: Begeistrende, Idrettsglede, Samlende og Ekte.

Skiskyting er en meget populær idrett, som siden 2002 har vært i toppen av statistikk over Norges mest populære idretter. Vi har flotte profiler for skiskyting, engasjerte trenere og ildsjeler på grasrotnivå.

Norges Skiskytterforbund
Sognsveien 75A1
0840 Oslo
Norway