Gå videre til innhold
Ragnhild Femsteinevik må stå over skiskytternes sesongstart

Pressemelding -

Ragnhild Femsteinevik må stå over skiskytternes sesongstart

En positiv corona-test og forkjølelse setter en stopper for sesongdebuten på Sjusjøen.

Ragnhild Femsteinevik fikk påvist covid-19 tidligere denne uken, og har ikke følt seg i god form som følge av dette. Det er derfor, i samråd med trener- og helseteamet, bestemt at hun står over helgens konkurranser.

- Det smarteste er å stå over tøffe konkurranser når kroppen ikke er i 100 % form. Selv om det frister å konkurrere, så kommer helsa alltid først, sier leder for helseteamet i Norges Skiskytterforbund, Ragnar Hagen.

Konsekvensen av å stå over sesongstarten på Sjusjøen blir at Femsteinevik må gå sine første konkurranser for vintersesongen på Geilo i ASKO Cup.

- Jeg hadde gledet meg til å gå på Sjusjøen og det var viktige renn for meg. Målet var å prestere bra her i helgen, og forholdene er jo fantastiske. Nå må jeg heller ha fokus på å bli helt frisk og så tenke fremover, sier skiskytteren fra Hatlestrand.

Resten av eliteløperne stiller til start i helgens konkurranser på Sjusjøen. Sendingene går på NRK.

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Sportssjef Per Arne Botnan, telefon: 900 42 212

Kontakter

Morten Djupvik

Morten Djupvik

Pressekontakt Generalsekretær 91683540
Emilie Nordskar

Emilie Nordskar

Pressekontakt Kommunikasjonssjef Media 90055379

Verdens ledende skiskytter-nasjon

Norges Skiskytterforbund ble stiftet 10. desember 1983. NSSF har ca. 7000 medlemmer fordelt på 160 klubber og 15 skiskytterkretser.

Norges Skiskytterforbunds visjon er å være verdens ledende skiskytternasjon. Langtidsplanen for 2022-2026 er derfor organisert på en ny måte. Våre verdier som skal være synlig i alt vi gjør er: Begeistrende, Idrettsglede, Samlende og Ekte.

Skiskyting er en meget populær idrett, som siden 2002 har vært i toppen av statistikk over Norges mest populære idretter. Vi har flotte profiler for skiskyting, engasjerte trenere og ildsjeler på grasrotnivå.

Norges Skiskytterforbund
Sognsveien 75A1
0840 Oslo
Norway