Gå videre til innhold
Pressetreff VM Skiskyting Pre-Camp 2. februar

Pressemelding -

Pressetreff VM Skiskyting Pre-Camp 2. februar

Norges Skiskytterforbund ønsker media velkommen til pressetreff i forbindelse med pre-camp på Lygna i forkant av VM i Nove Mesto.

Dato: 2. februar
Tidspunkt: 12.30
Sted: Lygnasæter Hotell (utenfor hotellet)

Alle uttatte VM-løpere og trenerteamene, samt landslagssjef vil være tilgjengelige for intervjuer. Ved eventuelt frafall vil vi forsøke etter beste evne å finne gode løsninger for pressen.

Det vil være mulig å ta foto/film fra formiddagstrening, men alle spørsmål stilles under selve pressetreffet. Meld inn eventuelt ønske om dette.

Vil du delta på pressetreffet? Påmelding sendes til mediaansvarlig under skiskytter-VM Halvor Lea på e-post: halvor.lea@olympiatoppen.no innen torsdag 1. februar kl. 12.00.

Ditt navn:
Mediehus:
Intervju-ønsker:

Din epost:
Ditt telefonnummer:

Spørsmål?

Vi gleder oss til å se deg!

Vennlig hilsen,

Halvor Lea (medieansvarlig for skiskytterlandslaget under VM i Nove Mesto) tel: 419 00 021

Emilie Nordskar (kommunikasjonsansvarlig i Norges Skiskytterforbund) tel: 900 55 379

Kontakter

Morten Djupvik

Morten Djupvik

Pressekontakt Generalsekretær 91683540
Emilie Nordskar

Emilie Nordskar

Pressekontakt Kommunikasjonssjef Media 90055379

Verdens ledende skiskytter-nasjon

Norges Skiskytterforbund ble stiftet 10. desember 1983. NSSF har ca. 7000 medlemmer fordelt på 160 klubber og 15 skiskytterkretser.

Norges Skiskytterforbunds visjon er å være verdens ledende skiskytternasjon. Langtidsplanen for 2022-2026 er derfor organisert på en ny måte. Våre verdier som skal være synlig i alt vi gjør er: Begeistrende, Idrettsglede, Samlende og Ekte.

Skiskyting er en meget populær idrett, som siden 2002 har vært i toppen av statistikk over Norges mest populære idretter. Vi har flotte profiler for skiskyting, engasjerte trenere og ildsjeler på grasrotnivå.

Norges Skiskytterforbund

Sognsveien 75A1
0840 Oslo
Norway