Gå videre til innhold

Pressemelding -

Pressetreff Sesongstart Skiskyting

Norges Skiskytterforbund ønsker media velkommen til pressetreff i anledning Sesongstart Skiskyting på Sjusjøen fredag 15. november.

Fredag 15. november kl. 14:00 blir det pressetreff med landslagsutøverne i Flerbrukshallen på Sjusjøen.

Begge elitelagene, Nils Erik Ulset fra paralympicslaget, samt trenere/støtteapparat/administrasjon vil være tilgjengelige for intervjuer.

Pressetreffet starter med en kort fellesdel der trenere/støtteapparat forteller om forberedelsene som er gjort i forkant av årets sesong, og noen korte spørsmål til enkelte utøverne på elitelaget i plenum. Deretter blir det anledning til en-til-en-intervjuer.

Ønsker du å delta på pressetreffet?

Registrer deg og legg inn dine en-til-en-intervjuønsker i dette skjemaet innen tirsdag 12. november: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=mTOpXIQRDUOIqBB3Ie97Zpj9EBEZhahIs5cugiFD6WlUOENaM1JWVkxET0NDUzRENElPRlFGVjYwUC4u

Det vil også være mulig å fotografere/filme på utøvernes trening fredag 15. november. Offisiell trening for kvinner fra kl. 08:30 – 10:30. Offisiell trening for menn fra kl. 11:00 – 13:00.

Det er ikke mulig å gjøre intervjuer på treningen.

Lørdag og søndag er det konkurranser, med sprint og fellesstart på programmet. Konkurranseprogram finner du på www.sesongstartskiskyting.no.

OBS: Akkreditering Sesongstart Skiskyting 15. - 17. november 

Skal du dekke konkurransene på Sjusjøen gjennom helgen, må du akkreditere deg:

Klikk her for akkreditering til Sesongstart Skiskyting

Erik Haugen er kontaktperson for akkreditering og mediefasiliteter på Sjusjøen:

Mobil: 906 24 048
E-post: fmheeha@fylkesmannen.no

Velkommen til Sjusjøen!

Emner

Kategorier

Kontakter

Morten Djupvik

Morten Djupvik

Pressekontakt Generalsekretær 91683540
Emilie Nordskar

Emilie Nordskar

Pressekontakt Kommunikasjonssjef Media 90055379

Verdens ledende skiskytter-nasjon

Norges Skiskytterforbund ble stiftet 10. desember 1983. NSSF har ca. 7000 medlemmer fordelt på 160 klubber og 15 skiskytterkretser.

Norges Skiskytterforbunds visjon er å være verdens ledende skiskytternasjon. Langtidsplanen for 2022-2026 er derfor organisert på en ny måte. Våre verdier som skal være synlig i alt vi gjør er: Begeistrende, Idrettsglede, Samlende og Ekte.

Skiskyting er en meget populær idrett, som siden 2002 har vært i toppen av statistikk over Norges mest populære idretter. Vi har flotte profiler for skiskyting, engasjerte trenere og ildsjeler på grasrotnivå.

Norges Skiskytterforbund
Sognsveien 75A1
0840 Oslo
Norway