Gå videre til innhold
KLARE FOR PAR-STAFETT: Tiril Eckhoff og Johannes Thingnes Bø skal forsvare fjorårets VM-gull for Norge. Foto: NTB Scanpix
KLARE FOR PAR-STAFETT: Tiril Eckhoff og Johannes Thingnes Bø skal forsvare fjorårets VM-gull for Norge. Foto: NTB Scanpix

Pressemelding -

Par-stafett-duoen er klar

Norges Skiskytterforbund har tatt ut Johannes Thingnes Bø og Tiril Eckhoff til par-stafetten i VM.

Den går av stabelen torsdag 18. februar klokken 15.10. Det blir altså verdenscup-lederne på både kvinne- og herresiden som skal forsvare gullet fra fjorårets VM i Anterselva, den gang var det Marte Olsbu Røiseland som konkurrerte sammen med Thingnes Bø.

- Vi ser frem til konkurransen i morgen og har to av feltets sterkeste skiskyttere på start. Dette blir spennende, sier Per Arne Botnan, sportssjef i Norges Skiskytterforbund.

Pressekontakt

Morten Djupvik

Morten Djupvik

Pressekontakt Generalsekretær 91683540
Emilie Nordskar

Emilie Nordskar

Pressekontakt Kommunikasjonssjef Media 90055379

Skiskyting - den mest attraktive idretten!

Norges Skiskytterforbund ble stiftet 10. desember 1983. NSSF har ca. 7000 medlemmer fordelt på 165 klubber og 15 skiskytterkretser.

Norges Skiskytterforbunds visjon er "Skiskyting - den mest attraktive idretten!". Visjonen er basert på NSSFs verdier: begeistrende, samlende og nytenkende.

Skiskyting er en meget populær idrett, som siden 2002 har vært i toppen av statistikk over Norges mest populære idretter. Vi har flotte profiler for skiskyting, engasjerte trenere og ildsjeler på grasrotnivå.

Norges Skiskytterforbund
Sognsveien 75A1
0840 Oslo