Følg Norges Skiskytterforbund

Påminnelse - pressemøter i morgen

Pressemelding   •   mar 03, 2016 21:39 CET

Norges Skiskytterforbund minner om pressemøter med utøverne som er tatt ut til å gå lørdagens sprinter for kvinner og menn på Scandic Holmenkollen Park Hotel fredag klokken 10.00 og klokken 14:00. Laguttak offentliggjøres på pressemøtene.

Program pressemøter fredag 4. mars:

  • Fredag klokken 10.00-10.30 Pressemøte sprint kvinner (minus Tiril Kampenhaug Eckhoff, som har sin pressekonferanse foran sprinten i regi av Fischer).
  • (Fredag 4. mars klokken 12.30 Pressemøte Fischer, hovedpressesenter på stadion, med blant andre Tiril Kampenhaug Eckhoff og Tarjei Bø)
  • Fredag 4. mars klokken 14.00-14.30 Pressemøte sprint menn (minus Tarjei Bø, som har sin pressekonferanse foran sprinten i regi av Fischer).

Slik gjennomføres pressemøtene:
Foran konkurransene stiller vi med de aktuelle løperne som skal gå. Det vil først bli en fellesseanse på scenen, hvor det vil bli stilt noen få spørsmål fra pressekontakt Halvor Lea i starten. Deretter er det opp til dere i mediene å stille spørsmål i plenum. Etter fellesseansen vil vi gi en begrenset mulighet for å stille oppfølgingsspørsmål. Vi vil da etablere en provisorisk «mixed zone». Her vil det bli intervjuposisjon med mulighet for et kort TV-intervju (2-3 minutter) for NRK som rettighetshaver, en posisjon for et kort TV-intervju (2-3 minutter) for TV 2 som sub-lisensiert kanal, og en posisjon for kort web-TV-intervju (2-3 minutter) for ulike web-kanaler samlet. I tillegg vil det bli en bredere posisjon, hvor utøverne vil være til disposisjon for skrivende medier etter vanlig mixed-zone-praksis i anslagsvis 7-10 minutter.