Gå videre til innhold

Pressemelding -

Påminnelse - pressemøte med VM-laget

Norges Skiskytterforbund minner om det første pressemøtet med VM-troppen på Scandic Holmenkollen Park Hotel tirsdag klokken 10.00.

Slik fungerer morgendagens pressemøte: 
Mediemøte med alle løperne i troppen. Det vil først bli en regissert fellesseanse med PA-anlegg på scenen. Her vil hele troppen være tilstede, men det vil være fokus på mixed-laget mm, samt foto av hele troppen og av mixed-laget (eventuelt med påfølgende spørsmål fra salen). Deretter vil det bli en provisorisk «mixed-zone», hvor alle løperne vil være tilgjengelige for mediene på hver sin stasjon/posisjon i om lag 20-30 minutter etter fellesseansen på scenen. Det vil da være opp til de ulike mediene/journalistene å sirkulere for å prate med aktuelle løpere.

Emner

Kontakter

Halvor Lea

Halvor Lea

Pressekontakt 419 00 021

Verdens ledende skiskytter-nasjon

Norges Skiskytterforbund ble stiftet 10. desember 1983. NSSF har ca. 7000 medlemmer fordelt på 160 klubber og 15 skiskytterkretser.

Norges Skiskytterforbunds visjon er å være verdens ledende skiskytternasjon. Langtidsplanen for 2022-2026 er derfor organisert på en ny måte. Våre verdier som skal være synlig i alt vi gjør er: Begeistrende, Idrettsglede, Samlende og Ekte.

Skiskyting er en meget populær idrett, som siden 2002 har vært i toppen av statistikk over Norges mest populære idretter. Vi har flotte profiler for skiskyting, engasjerte trenere og ildsjeler på grasrotnivå.

Norges Skiskytterforbund
Sognsveien 75A1
0840 Oslo
Norway