Gå videre til innhold
f.v Knut Are Høgberg, COO i Odlo og Magne Vikøren NSSF
f.v Knut Are Høgberg, COO i Odlo og Magne Vikøren NSSF

Pressemelding -

Odlo skal kle opp Skiskytterlandslaget

Odlo og Norges Skiskytterforbund er stolte av å kunngjøre at Odlo blir NSSFs offisielle sponsor og klesleverandør fra og med sesongen 2018/2019.

Den nye avtalen har en varighet på 4 år, gjelder fra mai 2018 og varer ut OL-sesongen i 2022.

- Vi er henrykte over å igjen få jobbe tett sammen med et av de beste landslagene i verden. Odlo ble skapt i Norge, og dette samarbeidet viser hvor mye vår norske historie betyr for oss.De norske utøverne kjenner godt til kvaliteten og designet på Odlo-produktene som de fra neste sesong av skal få prestere i, sier administrerende direktør i Odlo, Christophe Bézu.

Norges Skiskytterforbund har hatt stor suksess med mange profilerte utøvere gjennom årene, deriblant den mestvinnende vinterolympieren gjennom tidene, Ole Einar Bjørndalen. I tillegg var herrelaget rangert som det beste laget i IBUs verdenscup i 2013/14-, 2014/15- og i 2015/16-sesongene.

- Vi er stolte av å komme på lag med Odlo igjen. Odlos norske arv kombinert med deres internasjonale ambisjoner er en perfekt match for NSSF. Skiskytterlandslaget har en stor fanskare i Norge, men har også en sterk posisjon internasjonalt. Vi setter oss høye sportslige mål, og derfor stiller vi også høye krav til utstyret vi bruker. Vi gleder oss til å samarbeide med Odlo og dra nytte av deres ekspertise og teknologi i vår jakt på nye historiske øyeblikk fra og med sesongen 2018/19, sier generalsekretær Rakel Rauntun i Norges Skiskytterforbund.

Odlo ble født i Norge, utviklet i Sveits, og kunne i 2017 feire sitt 70-årsjubileum. Denne avtalen dokumenterer Odlos tilknytning til sine norske røtter. Odlo er også offisiell sponsor og leverandør til Holmenkollen Skifestival, som arrangerer verdenscup i både langrenn og skiskyting.

Kontaktpersoner:

Odlo International AG, Public Relations

Bruno Joly, Communications Manager

+41 41 785 04 81, Bruno.Joly@odlo.com

Norges Skiskytterforbund

Rakel Rauntun, Generalsekretær

+47 95 86 46 86, rakel.rauntun@skiskyting.no

Emner

Kontakter

Morten Djupvik

Morten Djupvik

Pressekontakt Generalsekretær 91683540
Emilie Nordskar

Emilie Nordskar

Pressekontakt Kommunikasjonssjef Media 90055379

Verdens ledende skiskytter-nasjon

Norges Skiskytterforbund ble stiftet 10. desember 1983. NSSF har ca. 7000 medlemmer fordelt på 160 klubber og 15 skiskytterkretser.

Norges Skiskytterforbunds visjon er å være verdens ledende skiskytternasjon. Langtidsplanen for 2022-2026 er derfor organisert på en ny måte. Våre verdier som skal være synlig i alt vi gjør er: Begeistrende, Idrettsglede, Samlende og Ekte.

Skiskyting er en meget populær idrett, som siden 2002 har vært i toppen av statistikk over Norges mest populære idretter. Vi har flotte profiler for skiskyting, engasjerte trenere og ildsjeler på grasrotnivå.

Norges Skiskytterforbund
Sognsveien 75A1
0840 Oslo
Norway