Gå videre til innhold
PRESIDENTSKAPET: (f.v): President Arne Horten, visepresident organisasjon Lisbeth Gederaas og visepresident sport, Gjermund Hol.
PRESIDENTSKAPET: (f.v): President Arne Horten, visepresident organisasjon Lisbeth Gederaas og visepresident sport, Gjermund Hol.

Pressemelding -

Nytt styre i Norges Skiskytterforbund

Totalt ni styremedlemmer ble valgt inn for ny periode på Norges Skiskytterforbunds 21. ordinære forbundsting på Quality Hotell Gardermoen i dag.

President Arne Horten fortsetter i samme rolle. Med seg har han ansvarlig for sport, Gjermund Hol, og ansvarlig for organisasjon, Lisbeth Gederaas, i presidentskapet. Geografisk spredning gjenspeiles ved at styrets ni personer kommer fra ulike kretser i fire regioner. Fire av ni er kvinner.

– Dette er et solid styre med bred og variert erfaring som representerer norsk skiskyting på en god måte. Jeg føler meg trygg på at dette mannskapet vil sørge for spennende utvikling for Norges Skiskytterforbund også i årene som kommer, sier president Arne Horten, som siden 2018 har vært øverste leder for forbundet.

Dette er Norges Skiskytterforbunds styre 2020-2022/24:

President: Arne Horten – velges for 4 år (gjenvalg)
Visepresident sport: Gjermund Hol – velges for 4 år (gjenvalg)
Visepresident organisasjon: Lisbeth Gederaas – velges for 2 år (tidligere styremedlem, men konstituert som visepresident organisasjon fra januar 2019)

Medlem: Mathea Tofte – velges for 4 år (ny)
Medlem: Bjørn Tore Årevik – velges for 2 år (gjenvalg)
Medlem: Gunhild Kvistad – velges for 2 år (ny)
Medlem: Håkon Engstu – velges for 4 år (tidligere 1. varamedlem)

Første varamedlem: Nancy Stien Schreiner – velges for 2 år (ny)
Andre varamedlem: Knut Kuvås Brevik – velges for 2 år (ny)

Emner

Kategorier

Kontakter

Morten Djupvik

Morten Djupvik

Pressekontakt Generalsekretær 91683540
Emilie Nordskar

Emilie Nordskar

Pressekontakt Kommunikasjonssjef Media 90055379

Verdens ledende skiskytter-nasjon

Norges Skiskytterforbund ble stiftet 10. desember 1983. NSSF har ca. 7000 medlemmer fordelt på 160 klubber og 15 skiskytterkretser.

Norges Skiskytterforbunds visjon er å være verdens ledende skiskytternasjon. Langtidsplanen for 2022-2026 er derfor organisert på en ny måte. Våre verdier som skal være synlig i alt vi gjør er: Begeistrende, Idrettsglede, Samlende og Ekte.

Skiskyting er en meget populær idrett, som siden 2002 har vært i toppen av statistikk over Norges mest populære idretter. Vi har flotte profiler for skiskyting, engasjerte trenere og ildsjeler på grasrotnivå.

Norges Skiskytterforbund
Sognsveien 75A1
0840 Oslo
Norway