Gå videre til innhold
Idrettssjefene Odd-Bjørn Hjelmeset og Per Arne Botnan
Idrettssjefene Odd-Bjørn Hjelmeset og Per Arne Botnan

Pressemelding -

Nye idrettssjefer på plass

Per Arne Botnan er konstituert i stillingen som idrettssjef i Norges skiskytterforbund ut sesongen 2017-2018. Han skal lede sportsarbeidet i OL-sesongen, og kommer fra stillingen som utviklingssjef for landslagene. Samtidig er det klart at Odd-Bjørn Hjelmeset blir Idrettssjef fra og med neste sesong.

- Vi er meget takknemlige og fornøyde med at Per Arne Botnan tar stafettpinnen ut resten av sesongen. Det finnes ikke en bedre kandidat til å hoppe inn på kort sikt, og vi takker Per Arne for at han tar nok en økt som idrettssjef. Med han på plass har vi all den erfaring vi trenger for å fullføre jobben som han og avtroppende idrettssjef Morten Djupvik har lagt grunnlaget for, sier generalsekretær i Norges skiskytterforbund, Rakel Rauntun.

- Jeg gleder meg til å gjennomføre denne viktige sesongen sammen med trenere og utøverne våre. Vi har et sterkt team og planene er klare. Nå skal de settes ut live, og det gleder jeg meg til, sier Per Arne Botan, som samtidig får ansvaret for å lære opp etterfølgeren sin:

Hjelmeset blir ny idrettssjef

Odd-Bjørn Hjelmeset er ansatt som ny idrettssjef. Han starter i Norges Skiskytterforbund 1.oktober, og vil gå i lære hos Per Arne Botnan gjennom sesongen før han tar over stillingen formelt fra og med neste sesong.

- Odd-Bjørn Hjelmeset får lære av den beste, og mens han får en solid innføring i idrettssjef-rollen vil han ta et stort ansvar på salgs- og markedssiden i forbundet. Den nye idrettssjefrollen skal koble toppidrett og det kommersielle arbeidet mye tydeligere i tiden fremover. Odd-Bjørn er en kjent skikkelse for de fleste, og vi gleder oss over å få han med på laget, sier Rakel Rauntun.

- Jeg er utrolig stolt og takknemlig for å få denne sjansen. Skiskyting står for veldig mye av det jeg liker å jobbe med, gjennom alt fra barne- og ungdomsidrett, folkehelse, verdiarbeid til toppidrett. Posisjonen til idretten er solid hos det norske folk. Her er det gjort mye godt arbeid å bygge videre på, og jeg er takknemlig for å få være med påå utvikle norsk skiskyting videre, Odd-Bjørn Hjelmeset.

Emner

Kontakter

Per Arne Botnan

Per Arne Botnan

Landslagssjef 900 42 212
Stig Flatebø

Stig Flatebø

Økonomisjef 95966218

Verdens ledende skiskytter-nasjon

Norges Skiskytterforbund ble stiftet 10. desember 1983. NSSF har ca. 7000 medlemmer fordelt på 160 klubber og 15 skiskytterkretser.

Norges Skiskytterforbunds visjon er å være verdens ledende skiskytternasjon. Langtidsplanen for 2022-2026 er derfor organisert på en ny måte. Våre verdier som skal være synlig i alt vi gjør er: Begeistrende, Idrettsglede, Samlende og Ekte.

Skiskyting er en meget populær idrett, som siden 2002 har vært i toppen av statistikk over Norges mest populære idretter. Vi har flotte profiler for skiskyting, engasjerte trenere og ildsjeler på grasrotnivå.

Norges Skiskytterforbund
Sognsveien 75A1
0840 Oslo
Norway