Følg Norges Skiskytterforbund

Norges Skiskytterforbund forlenger med Infront

Pressemelding   •   des 19, 2018 08:00 CET

Fra venstre Gjermund Hol (Visepresident i NSSF) og Stefan Krauß (Managing Director Infront Austria GmbH). Foto: NSSF.

Norges Skiskytterforbund har forlenget sin avtale med Infront vedrørende markedsrettighetene til det årlige World Cup arrangementet i Skiskyting i Holmenkollen. Avtalen sikrer store deler av inntektsgrunnlaget for skiskytterfesten de neste åtte årene.

- Vi er veldig fornøyd med å kunne forlenge samarbeidsavtalen med Infront. Dette er en veldig stor avtale for oss som gir oss sikre og stabile inntekter til vårt årlige world cup arrangement i Holmenkollen. Vi har samarbeidet godt med Infront i lang tid, og ser fram til å kunne fortsette å utvikle våre arrangementer sammen med dem, sier Stig Flatebø, konstituert generalsekretær i Norges Skiskytterforbund.

Avtalen innebærer at Infront blir eksklusiv markedsrettighetshaver for alle BMW IBU World Cup arrangement i Norge fram til 2025/2026-sesongen. De selger disse rettigheten videre til store selskaper som får muligheten til å synliggjøre seg under world cup-arrangementene i form av blant annet startnummer- og arenareklame.

- Det å kunne forlenge avtalen på et så tidlig stadium, betyr mye for Infront. Det demonstrerer tilliten og styrken vi har bygget opp over tid, og gjennom denne langsiktige avtalen ønsker vi å fortsette å styrke linken mellom skiskyting og store, internasjonale merkevarer, sier Bruno Marty, Senior Vice President Winter Sports i Infront.

Infront forlenget samtidig sin avtale med det tyske skiforbundet om rettighetene til de samme arrangementene på tysk jord. Dette gjør at selskapet har sikret seg et godt utgangspunkt til å formidle rettighetene videre til store, spennende merkevarer som ønsker å posisjonere seg innenfor den populære tv-idretten skiskyting.

Fakta om Infront:

Infront er et ledende sportsmarketing selskap som innehar en omfattende portefølje av store markedsrettigheter. Infront dekker alle aspekter av et vellykkede sportsevent, inkludert distribusjon av medierettigheter, sponsing, medieproduksjon, arrangementsgjennomføring og digitale løsninger. Infront har hovedkontor i Zug i Sveits, og har et team på over 1000 ansatte fordelt på 39 kontorer i mer enn 14 land, og leverer 4.100 arrangementsdager med førsteklasses sportseventer rundt om i verden hvert år. I 2015 ble Infront integrert i Wanda Sports Group, en del av den kinesiske konglomerat Dalian Wanda Group.