Gå videre til innhold
Norges Skiskytterforbund endrer lagoppstillingen

Pressemelding -

Norges Skiskytterforbund endrer lagoppstillingen

NSSF vedtok i august 2013 en ny landslagsmodell for sport. I dette vedtaket ble det skissert to lederstillinger på sport. Den 1. mars 2015 ble Morten Aa Djupvik ansatt som idrettssjef med et ansvar for sportslig- og kommersiell utvikling i forbundet.

NSSF har nå evaluert samtlige funksjoner i den hensikt å optimalisere rammebetingelsene for hvert enkelt landslag. Denne prosessen har resultert i at Per Arne Botnan og Morten Aa Djupvik nå skal fokusere enda mer mot den sportslige utviklingen i forbundet. Vi har vurdert de ulike arbeidsoppgavene og utfordringene opp imot deres erfaring, kunnskap og ferdigheter og kommet frem til følgende løsning sier generalsekretær i Norges Skiskytterforbund, Rakel Rauntun:

  • Per Arne Botnan blir utviklingssjef landslag og får lederansvaret for utviklings- og juniorlandslagene, herunder smøre- og helseteam mot disse lagene. Botnan får det sportslige oppfølgingsansvaret for den nye Team Statkraft modellen og ansvaret for utviklingsoppgavene på sport.
  • Morten Aa Djupvik blir idrettssjef og får lederansvaret for elitelandslagene, herunder smøre- og helseteam. Dette innebærer det totale sportslige ansvaret for de to elitelagene.

Målsettingen med denne fordelingen av ansvarsområder har vært å optimalisere forholdene for samtlige landslag i tillegg til å utnytte erfaring, kunnskap og ferdigheter i administrasjonen på best mulig måte for NSSF, avslutter Rauntun.

Ansvarsfordelingen trådte i kraft 21.04.2015

Generalsekretær Rakel Rauntun, idrettssjef Morten Aa Djupvik og utviklingssjef landslag Per Arne Botnan vil være tilgjengelige for media utenfor VM 2016 sine lokaler på Idrettens hus på Ullevaal Stadion i dag, onsdag kl. 12:00-13:00.

Kontaktperson: generalsekretær Rakel Rauntun, tlf. 958 64 686.

Emner

Kategorier

Kontakter

Stig Flatebø

Stig Flatebø

Økonomisjef 95966218

Verdens ledende skiskytter-nasjon

Norges Skiskytterforbund ble stiftet 10. desember 1983. NSSF har ca. 7000 medlemmer fordelt på 160 klubber og 15 skiskytterkretser.

Norges Skiskytterforbunds visjon er å være verdens ledende skiskytternasjon. Langtidsplanen for 2022-2026 er derfor organisert på en ny måte. Våre verdier som skal være synlig i alt vi gjør er: Begeistrende, Idrettsglede, Samlende og Ekte.

Skiskyting er en meget populær idrett, som siden 2002 har vært i toppen av statistikk over Norges mest populære idretter. Vi har flotte profiler for skiskyting, engasjerte trenere og ildsjeler på grasrotnivå.

Norges Skiskytterforbund
Sognsveien 75A1
0840 Oslo
Norway