Gå videre til innhold
Foto: Christian Haukeli
Foto: Christian Haukeli

Pressemelding -

Norges mest populære idrett sikrer Ice som hovedsponsor

Ice fornyer avtalen med Norges Skiskytterforbund (NSSF). Den mest populære idretten i Norge beholder dermed sin hovedsponsor i en avtale som gjelder ut våren 2026.

– I et tøft sponsormarked er vi glade for at Ice går videre som hovedsponsor. Våre utøvere kan igjen stå på standplass med både is i magen og ice på lue og pannebånd, sier generalsekretær i NSSF, Morten Djupvik.

Dekker alle utøvere

Sponsoravtalen gjelder elitelag for kvinner og menn, så vel som junior, rekrutt og para.

– Skiskytterne er fantastiske forbilder og en perfekt match for Ice. Det var aldri noen tvil for oss at vi skulle jobbe for å fortsette samarbeidet med NSSF. Dette er en stor avtale med et flersifret millionbeløp som går over mange år. Forhåpentligvis er dette summer som kan bistå forbundet i å øke rekruttering slik at idretten kan fortsette å blomstre sammen med Ice, sier administrerende direktør i Ice, Eivind Helgaker.

Utover hovedavtalen har Ice også valgt å signere individuell avtale med de tre utøverne Johannes Thingnes Bø, Ida Lien, Filip Fjeld Andersen og Åsne Skrede.

– Vi har hatt avtale med Johannes helt siden vi begynte samarbeidet med NSSF for tre år siden. Denne gangen synes vi det er ekstra spennende at vi i tillegg satser på tre yngre talenter som vi vil hjelpe oss opp og fram: Ida, Filip og Åsne. Disse utøverne er valgt fordi de passer godt inn iIce sin nye satsing mot unge målgrupper, sier administrerende direktør i Ice, Eivind Helgaker. 

Kontaktperson:

Morten Djupvik, generalsekretær i NSSF telefon 916 83 540

Pressekontakt

Morten Djupvik

Morten Djupvik

Pressekontakt Generalsekretær 91683540
Halvor Lea

Halvor Lea

Pressekontakt Pressekontakt 419 00 021

Skiskyting - den mest attraktive idretten!

Norges Skiskytterforbund ble stiftet 10. desember 1983. NSSF har ca. 7000 medlemmer fordelt på 165 klubber og 15 skiskytterkretser.

Norges Skiskytterforbunds visjon er "Skiskyting - den mest attraktive idretten!". Visjonen er basert på NSSFs verdier: begeistrende, samlende og nytenkende.

Skiskyting er en meget populær idrett, som siden 2002 har vært i toppen av statistikk over Norges mest populære idretter. Vi har flotte profiler for skiskyting, engasjerte trenere og ildsjeler på grasrotnivå.

Norges Skiskytterforbund
Sognsveien 75A1
0840 Oslo