Gå videre til innhold
NM-Veka i Granåsen avlyses

Pressemelding -

NM-Veka i Granåsen avlyses

Trondheim kommune informerer i dag om at den planlagte NM-Veka i Granåsen, hvor NM Skiskyting 2021 inngår, må avlyses.

Avlysningen skyldes det totale smittetrykket i landet. Situasjonen gjør det for risikabelt for Trondheim som vertskommune å gjennomføre dette kombinerte mesterskapet i Granåsen. NM-Veka skulle ha samlet NM Senior Skiskyting, NM Langrenn del 2 og NM i hundekjøring på samme helg.

Norges Skiskytterforbund ønsker å takke Byåsen Skiskytterlag og Trondhjems Skiskyttere som har lagt ned en enorm innsats i å forsøke å få til dette krevende arrangementet i en utfordrende tid. Dessverre får man nå ikke anledning til å sette alle planene til verks, og laget det mesterskapet vi alle har gledet oss til.

Norges Skiskytterforbund vurderer nå ulike alternativer for vårt mesterskap. Informasjon vil komme på skiskyting.no så snart noe er avklart.

Tags

Pressekontakt

Morten Djupvik

Morten Djupvik

Pressekontakt Generalsekretær 91683540
Halvor Lea

Halvor Lea

Pressekontakt Pressekontakt 419 00 021

Skiskyting - den mest attraktive idretten!

Norges Skiskytterforbund ble stiftet 10. desember 1983. NSSF har ca. 7000 medlemmer fordelt på 165 klubber og 15 skiskytterkretser.

Norges Skiskytterforbunds visjon er "Skiskyting - den mest attraktive idretten!". Visjonen er basert på NSSFs verdier: begeistrende, samlende og nytenkende.

Skiskyting er en meget populær idrett, som siden 2002 har vært i toppen av statistikk over Norges mest populære idretter. Vi har flotte profiler for skiskyting, engasjerte trenere og ildsjeler på grasrotnivå.

Norges Skiskytterforbund
Sognsveien 75A1
0840 Oslo