Gå videre til innhold
Morten Djupvik slutter som idrettssjef

Pressemelding -

Morten Djupvik slutter som idrettssjef

Morten Djupvik har meddelt oss at han slutter som idrettssjef i NSSF. Djupvik har bosatt seg i Kristiansand, og det er av omsyn til familien at han slutter.

- Det er aldri en god timing å forlate et lag i en OL-sesong, men jeg har fått et tilbud på mitt nye hjemsted som jeg ikke kunne si nei til. Som firebarnsfar med to små tvillinger er det vanskelig å være på topp på både hjemme- og bortebane til enhver tid. Jeg forlater et supert team som har alle forutsetninger for å levere toppresultater denne sesongen. Vi har erfarne trenere og et solid støtteapparat som har jobbet godt med å planlegge OL-sesongen, så min avgang vil ikke være kritisk for gjennomføringen av sesongen. Der er jobben alt gjort, sier Djupvik.

Generalsekretær Rakel Rauntun ønsker å takke Morten Djupvik for jobben han har gjort for norsk skiskyting.

- Morten Djupvik har gjort en strålende jobb for oss, og vi synes det er leit at han forlater oss. Vi har likevel stor forståelse for valget hans, og respekterer ønsket hans om å bo og jobbe på samme sted som familien sin. Det sportslige grunnlaget og planene for sesongen er lagt, og vi er i rute til vinterens sesong, sier Rauntun.

Skiskytterforbundet er godt i gang med å finne den beste løsningen for OL-sesongen, slik at arbeidsoppgavene til Djupvik blir gjennomført på en solid måte.

- Vi har Morten her en liten stund til, og han vil være vår idrettssjef fram til han starter i ny jobb etter nærmere avtale, sier Rauntun.

Emner

Kontakter

Stig Flatebø

Stig Flatebø

Økonomisjef 95966218

Verdens ledende skiskytter-nasjon

Norges Skiskytterforbund ble stiftet 10. desember 1983. NSSF har ca. 7000 medlemmer fordelt på 160 klubber og 15 skiskytterkretser.

Norges Skiskytterforbunds visjon er å være verdens ledende skiskytternasjon. Langtidsplanen for 2022-2026 er derfor organisert på en ny måte. Våre verdier som skal være synlig i alt vi gjør er: Begeistrende, Idrettsglede, Samlende og Ekte.

Skiskyting er en meget populær idrett, som siden 2002 har vært i toppen av statistikk over Norges mest populære idretter. Vi har flotte profiler for skiskyting, engasjerte trenere og ildsjeler på grasrotnivå.

Norges Skiskytterforbund
Sognsveien 75A1
0840 Oslo
Norway