Gå videre til innhold
KLAR FOR VM: Sturla Holm Lægreid og Johannes Thingnes Bø utgjør halvparten av Norges mixed stafett-lag i VM i Oberhof. Foto: Emil Sørgård
KLAR FOR VM: Sturla Holm Lægreid og Johannes Thingnes Bø utgjør halvparten av Norges mixed stafett-lag i VM i Oberhof. Foto: Emil Sørgård

Pressemelding -

Mixed stafett-laget er klart

VM i skiskyting i Oberhof går av stabelen 8. - 19. februar. Nå offentliggjør Norges Skiskytterforbund laget som skal representere Norge i VMs første øvelse.

Etappefordelingen er ennå ikke fastsatt, men i dag ble det klart hvilke fire skiskyttere som skal konkurrere i mixed stafett onsdag 8. februar i skiskytter-VM:

  • Johannes Thingnes Bø
  • Sturla Holm Lægreid
  • Marte Olsbu Røiseland
  • Ingrid Landmark Tandrevold

- Dette er et solid lag med fire sterke utøvere som vi har høye forventninger til. Å starte VM med en felles øvelse er alltid stas, og de fire utøverne er veldig motiverte for å levere et godt resultat, sier landslagssjef Per Arne Botnan i Norges Skiskytterforbund.

Fullstendig VM-program finnes her: https://www.biathlonworld.com/...

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Per Arne Botnan, landslagssjef Norges Skiskytterforbund på telefon 9004 2212

Kontakter

Morten Djupvik

Morten Djupvik

Pressekontakt Generalsekretær 91683540
Emilie Nordskar

Emilie Nordskar

Pressekontakt Kommunikasjonssjef Media 90055379

Skiskyting - vi skal være verdens beste skiskytternasjon på alle områder!

Norges Skiskytterforbund ble stiftet 10. desember 1983. NSSF har ca. 7000 medlemmer fordelt på 160 klubber og 15 skiskytterkretser.

Norges Skiskytterforbunds visjon er å være verdens ledende skiskytternasjon på alle områder. Langtidsplanen for 2022-2026 er derfor organisert på en ny måte. Våre verdier som skal være synlig i alt vi gjør er: Begeistrende, Idrettsglede, Samlende og Ekte.

Skiskyting er en meget populær idrett, som siden 2002 har vært i toppen av statistikk over Norges mest populære idretter. Vi har flotte profiler for skiskyting, engasjerte trenere og ildsjeler på grasrotnivå.

Norges Skiskytterforbund
Sognsveien 75A1
0840 Oslo
Norway