Gå videre til innhold
KLAR FOR VM: Sturla Holm Lægreid og Johannes Thingnes Bø utgjør halvparten av Norges mixed stafett-lag i VM i Oberhof. Foto: Emil Sørgård
KLAR FOR VM: Sturla Holm Lægreid og Johannes Thingnes Bø utgjør halvparten av Norges mixed stafett-lag i VM i Oberhof. Foto: Emil Sørgård

Pressemelding -

Mixed stafett-laget er klart

VM i skiskyting i Oberhof går av stabelen 8. - 19. februar. Nå offentliggjør Norges Skiskytterforbund laget som skal representere Norge i VMs første øvelse.

Etappefordelingen er ennå ikke fastsatt, men i dag ble det klart hvilke fire skiskyttere som skal konkurrere i mixed stafett onsdag 8. februar i skiskytter-VM:

  • Johannes Thingnes Bø
  • Sturla Holm Lægreid
  • Marte Olsbu Røiseland
  • Ingrid Landmark Tandrevold

- Dette er et solid lag med fire sterke utøvere som vi har høye forventninger til. Å starte VM med en felles øvelse er alltid stas, og de fire utøverne er veldig motiverte for å levere et godt resultat, sier landslagssjef Per Arne Botnan i Norges Skiskytterforbund.

Fullstendig VM-program finnes her: https://www.biathlonworld.com/...

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Per Arne Botnan, landslagssjef Norges Skiskytterforbund på telefon 9004 2212

Kontakter

Morten Djupvik

Morten Djupvik

Pressekontakt Generalsekretær 91683540
Emilie Nordskar

Emilie Nordskar

Pressekontakt Kommunikasjonssjef Media 90055379

Verdens ledende skiskytter-nasjon

Norges Skiskytterforbund ble stiftet 10. desember 1983. NSSF har ca. 7000 medlemmer fordelt på 160 klubber og 15 skiskytterkretser.

Norges Skiskytterforbunds visjon er å være verdens ledende skiskytternasjon. Langtidsplanen for 2022-2026 er derfor organisert på en ny måte. Våre verdier som skal være synlig i alt vi gjør er: Begeistrende, Idrettsglede, Samlende og Ekte.

Skiskyting er en meget populær idrett, som siden 2002 har vært i toppen av statistikk over Norges mest populære idretter. Vi har flotte profiler for skiskyting, engasjerte trenere og ildsjeler på grasrotnivå.

Norges Skiskytterforbund
Sognsveien 75A1
0840 Oslo
Norway