Gå videre til innhold
Medieinvitasjon til Holmenkollen Skishow onsdag 9. juni

Pressemelding -

Medieinvitasjon til Holmenkollen Skishow onsdag 9. juni

(frist for påmelding: tirsdag 7. juni klokken 09.00)

Holmenkollen Skifestival, Norges Skiforbund og Norges Skiskytterforbund inviterer sportsjournalister til å dekke rulleskirenn for langrenn og skiskyting i Holmenkollen onsdag 9. juni.

Link til program for dagen finnes her.

Det vil være begrenset tilgang for media innenfor forsterkede smittevernregler. I dette arbeidet har vi hatt dialog med Norske Sportsjournalisters Forbund.

Kun de som skal utføre en jobb kan søke om akkreditering, og vi forbeholder oss retten til å begrense antallet. Ønsker du å se arrangementet vises det på NRK1 fra kl. 20.00. Det vil bli mulighet for enkel matservering og vann/kaffe på tilegnet sted.

Påmelding går til

NSF v/Claes-Tommy Herland per e-post Claes-Tommy.Herland@skiforbundet.no

eller

NSSF v/Emilie Nordskar per e-post: emilie.nordskar@skiskyting.no

Frist for påmelding er tirsdag 7. juni klokken 09.00.

Påmeldingen må inneholde:

  1. Navn på mediehus
  2. Antall medierepresentanter med navn, mobil, e-post og bostedskommune for eventuell smittesporing (gjelder BÅDE journalister, reportere, fotografer osv.)
  3. Skal du/dere dekke langrenn og/eller skiskyting? Vi ønsker fortrinnsvis at representantene fra hvert mediehus dekker begge deler, for å begrense antallet.
  4. Fotografer med behov for tilgang til fotosoner må oppgis – vester vil deles ut.

VIKTIG:

Alle som er tilstede i Holmenkollen skal stille friske og symptomfrie med rene, såpevaskede hender, dere medbringer gjerne egen Antibac og holder god avstand til våre løpere, minimum 2 meter. Munnbind skal benyttes til enhver tid under mediemøter. NB: Retningslinjene gjelder også for vaksinerte.

På forhånd takk for at dere overholder dette! Velkommen til Holmenkollen.

Vennlig hilsen,

Claes-Tommy Herland (NSF) og Emilie Nordskar (NSSF)

Tags

Pressekontakt

Morten Djupvik

Morten Djupvik

Pressekontakt Generalsekretær 91683540
Halvor Lea

Halvor Lea

Pressekontakt Pressekontakt 419 00 021

Skiskyting - den mest attraktive idretten!

Norges Skiskytterforbund ble stiftet 10. desember 1983. NSSF har ca. 7000 medlemmer fordelt på 165 klubber og 15 skiskytterkretser.

Norges Skiskytterforbunds visjon er "Skiskyting - den mest attraktive idretten!". Visjonen er basert på NSSFs verdier: begeistrende, samlende og nytenkende.

Skiskyting er en meget populær idrett, som siden 2002 har vært i toppen av statistikk over Norges mest populære idretter. Vi har flotte profiler for skiskyting, engasjerte trenere og ildsjeler på grasrotnivå.

Norges Skiskytterforbund
Sognsveien 75A1
0840 Oslo