Gå videre til innhold
​Mediadekning BMW IBU World Cup Skiskyting 2020/21-sesongen

Pressemelding -

​Mediadekning BMW IBU World Cup Skiskyting 2020/21-sesongen

Det blir uten tvil en annerledes sesong i år, og tilgjengeligheten til utøvere og støtteapparat er begrenset sammenlignet med tidligere.

Med få eller ingen medier til stede i mixed zone i «røde land», blir vi nødt til å gjøre enkelte tilpasninger, og sammen med IBU sender vi ut følgende informasjon om muligheter for å dekke skiskytter-konkurransene denne sesongen:

IBU pressekonferanser med topp-3

Det blir avholdt digitale pressekonferanser i regi av IBU etter hver konkurranse som vanlig, men i år kan du følge dem live via IBU sin Facebook-side og på Eurovision Sport sin nettside:

https://www.eurovisionsports.tv/ibu/
https://www.facebook.com/biathlonworld1

Dere kan sende spørsmål til topp 3-utøverne til pressconference@ibu.at og melde inn ditt navn, medie, ønsket utøver og ditt spørsmål. IBU kan ikke garantere at alle spørsmål blir stilt.

IBU Mixed Zone

Dersom du ikke har anledning til å være on-site, men ønsker å få et svar fra en spesifikk utøver (norsk eller internasjonal), kan du sende inn ditt spørsmål til +43 664 1922886 på Whatsapp. IBU kan gjerne sende svaret tilbake på norsk til dere hvis dere ønsker video av de norske med norsk respons.

Oppgi ditt navn, medie, hvilken utøver du vil «snakke med» og fra hvilken nasjon han eller hun kommer fra, samt ditt spørsmål. IBU kan ikke garantere et svar, men skal gjøre sitt ytterste for å levere så godt de kan. Skriv på engelsk. 

Bilder

Denne sesongen tilbyr IBU en bildebank vederlagsfritt for media. Alle kan laste ned en enkel «pakke» med konkurranse-relaterte bilder som handouts til redaksjonelle formål. Bildene blir tilgjengeliggjort umiddelbart etter seremoni.

https://photo.biathlonworld.com

Brukernavn: ibumedia
Passord: massmedia21

Øvrige intervjuer og tilgang på de norske utøverne

Vi setter opp digitale pressetreff gjennom sesongen i forkant og/eller etterkant av enkelte konkurranse-helger. Informasjon sendes ut i forkant.

I tillegg vil det være mulig å gjennomføre intervjuer én-til-én med utøvere, fortrinnsvis på telefon etter konkurranser gjennom sesongen. Dette kan også gjennomføres på f.eks FaceTime eller andre plattformer dersom det er ønskelig. Vi ber om forståelse for at pågangen kan bli stor, og at ikke alle kan imøtekommes hver konkurransedag.

Hvis du ønsker slik tilgang, meld inn til meg på forhånd så skal vi forsøke å bistå så godt vi kan. Per Arne Botnan er på plass gjennom sesongen som vanlig.

Emilie Nordskar: tlf: 900 55 379 /emilie.nordskar@skiskyting.no
Per Arne Botnan, tlf: 900 42 212

Hvis dere har spørsmål, kan dere kontakte meg eller IBU sitt eget Media Team:

Markeds- og kommunikasjonssjef Norges Skiskytterforbund
emilie.nordskar@skiskyting.no eller på telefon 900 55 379

IBU World Cup Media Manager mariya.osolodkina@ibu.at
IBU Photo Manager christian.manzoni@ibu.at

Emner

Kontakter

Morten Djupvik

Morten Djupvik

Pressekontakt Generalsekretær 91683540
Emilie Nordskar

Emilie Nordskar

Pressekontakt Kommunikasjonssjef Media 90055379

Verdens ledende skiskytter-nasjon

Norges Skiskytterforbund ble stiftet 10. desember 1983. NSSF har ca. 7000 medlemmer fordelt på 160 klubber og 15 skiskytterkretser.

Norges Skiskytterforbunds visjon er å være verdens ledende skiskytternasjon. Langtidsplanen for 2022-2026 er derfor organisert på en ny måte. Våre verdier som skal være synlig i alt vi gjør er: Begeistrende, Idrettsglede, Samlende og Ekte.

Skiskyting er en meget populær idrett, som siden 2002 har vært i toppen av statistikk over Norges mest populære idretter. Vi har flotte profiler for skiskyting, engasjerte trenere og ildsjeler på grasrotnivå.

Norges Skiskytterforbund
Sognsveien 75A1
0840 Oslo
Norway