Gå videre til innhold
Marte Olsbu Røiseland står over verdencupstarten

Pressemelding -

Marte Olsbu Røiseland står over verdencupstarten

Skiskytter-stjernen er ennå ikke hundre prosent klar for konkurranser.

- Dette er en tålmodighetsprøve. Jeg må bare ta tiden til hjelp og ta det piano. Foreløpig er ikke kroppen klar for harde konkurranser, og jeg må derfor bli hjemme, forteller Marte Olsbu Røiseland.

Den erfarne skiskytteren har ikke deltatt i konkurranser i høst. Nå er planen å trene rolig og avvente til kroppen responderer bedre på tøffere økter. Avgjørelsen om å stå over den første verdenscup-runden er tatt i samråd med trener- og helseteamet.

- Marte kjenner seg selv og sin kropp så godt, at hun vet når hun må holde igjen. Vi skulle selvsagt gjerne hatt henne med til Finland, sier trener for kvinnenes elitelandslag i skiskyting, Sverre Huber-Kaas.

At Olsbu Røiseland blir hjemme, åpner imidlertid døra for rekruttløper Karoline Erdal (Førde IL). Hun stiller dermed til start i Finland sammen med Karoline Knotten, Ragnhild Femsteinevik, Emilie Kalkenberg, Ida Lien og Ingrid Landmark Tandrevold.

Skiskytternes verdenscup starter i Kontiolahti, Finland, tirsdag 29. november på TV2.

Kategorier

Kontakter

Morten Djupvik

Morten Djupvik

Pressekontakt Generalsekretær 91683540
Emilie Nordskar

Emilie Nordskar

Pressekontakt Kommunikasjonssjef Media 90055379

Skiskyting - vi skal være verdens beste skiskytternasjon på alle områder!

Norges Skiskytterforbund ble stiftet 10. desember 1983. NSSF har ca. 7000 medlemmer fordelt på 160 klubber og 15 skiskytterkretser.

Norges Skiskytterforbunds visjon er å være verdens ledende skiskytternasjon på alle områder. Langtidsplanen for 2022-2026 er derfor organisert på en ny måte. Våre verdier som skal være synlig i alt vi gjør er: Begeistrende, Idrettsglede, Samlende og Ekte.

Skiskyting er en meget populær idrett, som siden 2002 har vært i toppen av statistikk over Norges mest populære idretter. Vi har flotte profiler for skiskyting, engasjerte trenere og ildsjeler på grasrotnivå.

Norges Skiskytterforbund
Sognsveien 75A1
0840 Oslo
Norway