Gå videre til innhold
Magne Vikøren blir vår nye markeds- og kommunikasjonssjef

Pressemelding -

Magne Vikøren blir vår nye markeds- og kommunikasjonssjef

Norges Skiskytterforbund er veldig fornøyde med å kunne informere om at Magne Vikøren er ansatt som ny markeds- og kommunikasjonssjef hos oss. Han vil starte opp i jobben 15. august.

Magne kommer fra stillingen som markeds- og kommunikasjonsdirektør i Lillehammer 2016. Før Ungdoms-OL var han ansatt i Norsk Tipping der han blant annet var kommunikasjonssjef og kommunikasjonsdirektør, med ansvar for sponsorarbeidet. Magne har også erfaring som nyhets- og sportsanker i P4, samt TV- og radioreporter i NRK.

- Med Magnes bakgrunn får vi en person med et sterkt engasjement for norsk idrett og merkevarebygging, med høy kompetanse og god erfaring innen både markeds- og kommunikasjonsfaget. Vi er sikre på at merkevaren skiskyting vil bli forvaltet og utviklet på en flott måte med Magne i denne rollen, sier generalsekretær Rakel Rauntun.

- Jeg gleder meg stort til å bli en del av skiskytterfamilien. Skiskytterne er selve hoffleverandøren av jubelstemning og neglebiting i de tusen hjem, og det blir morsomt å få jobbe med en så attraktiv og spennende idrett. Jeg tar med meg mange gode og lærerike opplevelser fra Ungdoms-OL, og er stolt og ydmyk over å få denne muligheten i skiskytterforbundet, uttaler påtroppende markeds- og kommunikasjonssjef Magne Vikøren.

For ytterligere kommentarer, kontakt generalsekretær Rakel Rauntun på nr. 958 64 686 og Magne Vikøren på nr. 928 27 108. 

Vedlagte bilde kan brukes fritt.

Emner

Kontakter

Morten Djupvik

Morten Djupvik

Pressekontakt Generalsekretær 91683540
Emilie Nordskar

Emilie Nordskar

Pressekontakt Kommunikasjonssjef Media 90055379

Verdens ledende skiskytter-nasjon

Norges Skiskytterforbund ble stiftet 10. desember 1983. NSSF har ca. 7000 medlemmer fordelt på 160 klubber og 15 skiskytterkretser.

Norges Skiskytterforbunds visjon er å være verdens ledende skiskytternasjon. Langtidsplanen for 2022-2026 er derfor organisert på en ny måte. Våre verdier som skal være synlig i alt vi gjør er: Begeistrende, Idrettsglede, Samlende og Ekte.

Skiskyting er en meget populær idrett, som siden 2002 har vært i toppen av statistikk over Norges mest populære idretter. Vi har flotte profiler for skiskyting, engasjerte trenere og ildsjeler på grasrotnivå.

Norges Skiskytterforbund
Sognsveien 75A1
0840 Oslo
Norway