Gå videre til innhold
Klarsignal for verdenscup i skiskyting i Holmenkollen

Pressemelding -

Klarsignal for verdenscup i skiskyting i Holmenkollen

Norges Skiskytterforbund har i dag mottatt beskjeden om at verdenscupen i skiskyting kan gjennomføres 18. – 21. mars 2021 i Holmenkollen.

Det har vært tett og svært godt samarbeid både med arrangør Holmenkollen Skifestival, Norges Skiforbund og myndighetene for å få dette til.

– Vi er svært ydmyke og takknemlige for å få muligheten til å konkurrere på hjemmebane, og har naturligvis full forståelse for at dette har vært en vanskelig beslutning. Vårt fokus har hele tiden vært å forholde oss til alle råd og anbefalinger som gis fra norske myndigheter, og sammen har vi utviklet en omfattende smittevernsprotokoll som skal sikre trygge konkurranser og en forsvarlig gjennomføring, sier Arne Horten, president i Norges Skiskytterforbund.

Emner

Kontakter

Morten Djupvik

Morten Djupvik

Pressekontakt Generalsekretær 91683540
Emilie Nordskar

Emilie Nordskar

Pressekontakt Kommunikasjonssjef Media 90055379

Skiskyting - vi skal være verdens beste skiskytternasjon på alle områder!

Norges Skiskytterforbund ble stiftet 10. desember 1983. NSSF har ca. 7000 medlemmer fordelt på 160 klubber og 15 skiskytterkretser.

Norges Skiskytterforbunds visjon er å være verdens ledende skiskytternasjon på alle områder. Langtidsplanen for 2022-2026 er derfor organisert på en ny måte. Våre verdier som skal være synlig i alt vi gjør er: Begeistrende, Idrettsglede, Samlende og Ekte.

Skiskyting er en meget populær idrett, som siden 2002 har vært i toppen av statistikk over Norges mest populære idretter. Vi har flotte profiler for skiskyting, engasjerte trenere og ildsjeler på grasrotnivå.

Norges Skiskytterforbund
Sognsveien 75A1
0840 Oslo
Norway