Gå videre til innhold
Johannes Thingnes Bø stiller ikke til start under helgens NM på ÅL

Pressemelding -

Johannes Thingnes Bø stiller ikke til start under helgens NM på ÅL

Johannes Thingnes Bø kjemper om World Cup seier totalt og med sitt tynne grunnlag denne treningssesongen er han nødt til å få noen gode perioder med trening. Dette er eneste perioden dette er mulig. Han har måtte ta en rolig periode etter fire uker med hardkjør i desember for å så få trent så mye og bra som mulig. 

– Jeg skulle aller helst ha vært på NM og støttet opp om NM arrangør, men WC totalt er såpass viktig at prioriteringen måtte bli slik denne gangen. Jeg stiller sterkt på NM del 2 og der skal jeg gå alle renn. Jeg vil få ønske arrangør og utøvere lykke til, sier Johannes Thingnes Bø. 


Sendeplan fra NM på Ål: 
Lørdag 5. januar
10:00 Sprint menn 
12:30 Sprint kvinner 

Søndag 6. januar: 
09:25 Fellesstart kvinner 
11:10 Fellesstart menn 

For mer informasjon om arrangementet se her: http://nm-skiskyting.idrettenonline.no/

Emner

Kontakter

Per Arne Botnan

Per Arne Botnan

Landslagssjef 900 42 212

Verdens ledende skiskytter-nasjon

Norges Skiskytterforbund ble stiftet 10. desember 1983. NSSF har ca. 7000 medlemmer fordelt på 160 klubber og 15 skiskytterkretser.

Norges Skiskytterforbunds visjon er å være verdens ledende skiskytternasjon. Langtidsplanen for 2022-2026 er derfor organisert på en ny måte. Våre verdier som skal være synlig i alt vi gjør er: Begeistrende, Idrettsglede, Samlende og Ekte.

Skiskyting er en meget populær idrett, som siden 2002 har vært i toppen av statistikk over Norges mest populære idretter. Vi har flotte profiler for skiskyting, engasjerte trenere og ildsjeler på grasrotnivå.

Norges Skiskytterforbund
Sognsveien 75A1
0840 Oslo
Norway