Gå videre til innhold
Invitasjon til pressetreff

Pressemelding -

Invitasjon til pressetreff

Norges Skiskytterforbund inviterer til pressetreff med elitelagene i skiskyting ved Norges Idrettshøgskole (NIH) på Sognsvann tirsdag 28. mai.

Elitelaget for herrer vil gjennomføre en treningsøkt i skytehallen på NIH fra klokka 09 til cirka klokka 10, og stiller til intervjuer i etterkant av denne.

Elitekvinnene starter dagen med en løpetur og ankommer skytehallen etter at herrene har avsluttet sin skyteøkt. Her er de tilgjengelige for intervjuer før 10.30, eller etter at skytetreningen er unnagjort.

Det er anledning til å filme og ta bilder underveis i treningen.

Med unntak av Johannes Thingnes Bø er samtlige eliteutøvere på plass i Oslo, der lagene tidligere denne uka startet oppkjøringen til en ny sesong.

Intervjuønsker eller andre forespørsler kan rettes til Sigve Kvamme på sigve.kvamme@gmail.com eller på telefon 99244710 innen mandag 27. mai klokken 16:00.

Kontakter

Per Arne Botnan

Per Arne Botnan

Landslagssjef 900 42 212

Verdens ledende skiskytter-nasjon

Norges Skiskytterforbund ble stiftet 10. desember 1983. NSSF har ca. 7000 medlemmer fordelt på 160 klubber og 15 skiskytterkretser.

Norges Skiskytterforbunds visjon er å være verdens ledende skiskytternasjon. Langtidsplanen for 2022-2026 er derfor organisert på en ny måte. Våre verdier som skal være synlig i alt vi gjør er: Begeistrende, Idrettsglede, Samlende og Ekte.

Skiskyting er en meget populær idrett, som siden 2002 har vært i toppen av statistikk over Norges mest populære idretter. Vi har flotte profiler for skiskyting, engasjerte trenere og ildsjeler på grasrotnivå.

Norges Skiskytterforbund
Sognsveien 75A1
0840 Oslo
Norway