Gå videre til innhold
Ingen verdenscupfinale i Holmenkollen 18. - 21. mars

Pressemelding -

Ingen verdenscupfinale i Holmenkollen 18. - 21. mars

Regjeringen har besluttet at de ikke ønsker verdenscup-arrangement i Holmenkollen i år. 

– Vi respekterer selvsagt Regjeringens beslutning, og vi står i en vanskelig tid med store utfordringer. Samtidig skulle vi gjerne fått muligheten til å vise at et slikt arrangement lar seg gjennomføre på en trygg og sikker måte, sier Arne Horten, president i Norges Skiskytterforbund.

– Vi har deltatt i verdenscup og mesterskap internasjonalt hele sesongen under strenge smittevernsprotokoller, og har forståelse for at den internasjonale skiskytter-familien gjerne skulle sett at også Norge stod som arrangør denne vinteren, fortsetter Horten.

Det var tidligere i januar at Regjeringen åpnet for gjennomføring av verdenscup i skiskyting og nordiske grener i Holmenkollen, men under strenge smittevernskrav utarbeidet i samråd med arrangør, forbund og myndighetene. 

Horten sier forbundet nå vil arbeide for å avdekke omfanget på de økonomiske konsekvensene av å ikke arrangere verdenscupfinale i Holmenkollen.

– Vi håper vi kan falle inn under støtteordningene Regjeringen har etablert, sier Horten.

Tags

Pressekontakt

Morten Djupvik

Morten Djupvik

Pressekontakt Generalsekretær 91683540
Emilie Nordskar

Emilie Nordskar

Pressekontakt Kommunikasjonssjef Media 90055379

Skiskyting - den mest attraktive idretten!

Norges Skiskytterforbund ble stiftet 10. desember 1983. NSSF har ca. 7000 medlemmer fordelt på 165 klubber og 15 skiskytterkretser.

Norges Skiskytterforbunds visjon er "Skiskyting - den mest attraktive idretten!". Visjonen er basert på NSSFs verdier: begeistrende, samlende og nytenkende.

Skiskyting er en meget populær idrett, som siden 2002 har vært i toppen av statistikk over Norges mest populære idretter. Vi har flotte profiler for skiskyting, engasjerte trenere og ildsjeler på grasrotnivå.

Norges Skiskytterforbund
Sognsveien 75A1
0840 Oslo