Gå videre til innhold
Ingen verdenscupfinale i Holmenkollen 18. - 21. mars

Pressemelding -

Ingen verdenscupfinale i Holmenkollen 18. - 21. mars

Regjeringen har besluttet at de ikke ønsker verdenscup-arrangement i Holmenkollen i år. 

– Vi respekterer selvsagt Regjeringens beslutning, og vi står i en vanskelig tid med store utfordringer. Samtidig skulle vi gjerne fått muligheten til å vise at et slikt arrangement lar seg gjennomføre på en trygg og sikker måte, sier Arne Horten, president i Norges Skiskytterforbund.

– Vi har deltatt i verdenscup og mesterskap internasjonalt hele sesongen under strenge smittevernsprotokoller, og har forståelse for at den internasjonale skiskytter-familien gjerne skulle sett at også Norge stod som arrangør denne vinteren, fortsetter Horten.

Det var tidligere i januar at Regjeringen åpnet for gjennomføring av verdenscup i skiskyting og nordiske grener i Holmenkollen, men under strenge smittevernskrav utarbeidet i samråd med arrangør, forbund og myndighetene. 

Horten sier forbundet nå vil arbeide for å avdekke omfanget på de økonomiske konsekvensene av å ikke arrangere verdenscupfinale i Holmenkollen.

– Vi håper vi kan falle inn under støtteordningene Regjeringen har etablert, sier Horten.

Kategorier

Pressekontakt

Morten Djupvik

Morten Djupvik

Pressekontakt Generalsekretær 91683540
Emilie Nordskar

Emilie Nordskar

Pressekontakt Kommunikasjonssjef Media 90055379

Skiskyting - vi skal være verdens beste skiskytternasjon på alle områder!

Norges Skiskytterforbund ble stiftet 10. desember 1983. NSSF har ca. 7000 medlemmer fordelt på 160 klubber og 15 skiskytterkretser.

Norges Skiskytterforbunds visjon er å være verdens ledende skiskytternasjon på alle områder. Langtidsplanen for 2022-2026 er derfor organisert på en ny måte. Våre verdier som skal være synlig i alt vi gjør er: Begeistrende, Idrettsglede, Samlende og Ekte.

Skiskyting er en meget populær idrett, som siden 2002 har vært i toppen av statistikk over Norges mest populære idretter. Vi har flotte profiler for skiskyting, engasjerte trenere og ildsjeler på grasrotnivå.

Norges Skiskytterforbund
Sognsveien 75A1
0840 Oslo
Norway