Gå videre til innhold
Anterselva: Anne Varden, generalsekretær i Norges Skiskytterforbund og Eivind Helgaker, administrerende direktør i ice. Foto: Norges Skiskytterforbund
Anterselva: Anne Varden, generalsekretær i Norges Skiskytterforbund og Eivind Helgaker, administrerende direktør i ice. Foto: Norges Skiskytterforbund

Pressemelding -

ice blir ny hovedsponsor for Norges Skiskytterforbund

Mobiloperatøren ice blir ny hovedsponsor for Norges Skiskytterforbund og inngår egen samarbeidsavtale med verdens beste skiskytter, Johannes Thingnes Bø.

Avtalen ble signert i Anterselva på treningssamling for landslagene fredag.

- Norges Skiskytterforbund er stolte av å få med utfordreren ice på laget. Nå blir mer enn en halv million ice-kunder på lag med verdens beste skiskytter-nasjon og det gleder vi oss til å se synergier av. Vi skal bidra til at ice befester og styrker sin posisjon i det norske markedet, forteller generalsekretær i Norges Skiskytterforbund, Anne Varden.

Mobiloperatøren ice inngår med denne avtalen sin største sponsoravtale hittil.

- Vi lar oss inspirere av skiskytternes målrettethet, fokus og utholdenhet. I tillegg er det et raust lag med humor og glimt i øyet. Det er en god match for oss og våre kunder. Vi ser stort kommersielt potensiale i samarbeidet, sier administrerende direktør i ice, Eivind Helgaker.

Kaprer lua i vinter

Avtalen med ice er inngått for de neste to sesongene. For sesongen 2019/2020 skal ice ha logo på lua til både elite-, junior- og rekruttlandslagene. I tillegg får de stor synlighet på nasjonale skiskytter-arrangement, bred aktivering og en rekke andre samarbeidsprosjekter.

- Gjennom våre jordnære og profesjonelle utøvere vil ice få en unik mulighet til å bygge kjennskap og kunnskap til sin merkevare, i tillegg til økt rekkevidde og gjennomslagskraft. Gjennom dette partnerskapet skal vi bidra til at ice når sine kommersielle mål. Alle våre partnere skal merke en tydelig effekt av å være på lag med oss, sier generalsekretær i NSSF, Anne Varden.

Artikkelen fortsetter under bildet.

I tillegg til hovedavtalen med forbundet, har ice også signert en egen samarbeidsavtale med verdens beste skiskytter, Johannes Thingnes Bø.

- Skiskyting er en av Norges mest populære idretter, og har mange flotte profiler og forbilder blant sine løpere. Johannes Thingnes Bø er en fantastisk dyktig idrettsutøver og er blant de topp tre mest populære idrettsprofilene i Norge. Vi er veldig fornøyde med å ha inngått en samarbeidsavtale med Johannes som vår ambassadør, sier administrerende direktør i ice, Eivind Helgaker.

Om ice

ice er utfordreren i det norske mobilmarkedet og har som mål å endre den tradisjonelle mobilbransjen til kundenes beste. Selskapet bygger sitt eget 4G-nett med Nokia som partner og leverandør, og er landets raskest voksende mobiloperatør. ice tilbyr kvalitetsprodukter til både privat- og bedriftskunder til en rimelig pris, og bidrar til at konkurransen i det norske mobilmarkedet blir best mulig for alle.

Kontaktpersoner:

Eivind Helgaker, Administrerende direktør ice, mobil: 958 83 035
Anne Varden, Generalsekretær Norges Skiskytterforbund, mobil: 901 97 533

Emner

Kategorier

Kontakter

Morten Djupvik

Morten Djupvik

Pressekontakt Generalsekretær 91683540
Emilie Nordskar

Emilie Nordskar

Pressekontakt Kommunikasjonssjef Media 90055379

Verdens ledende skiskytter-nasjon

Norges Skiskytterforbund ble stiftet 10. desember 1983. NSSF har ca. 7000 medlemmer fordelt på 160 klubber og 15 skiskytterkretser.

Norges Skiskytterforbunds visjon er å være verdens ledende skiskytternasjon. Langtidsplanen for 2022-2026 er derfor organisert på en ny måte. Våre verdier som skal være synlig i alt vi gjør er: Begeistrende, Idrettsglede, Samlende og Ekte.

Skiskyting er en meget populær idrett, som siden 2002 har vært i toppen av statistikk over Norges mest populære idretter. Vi har flotte profiler for skiskyting, engasjerte trenere og ildsjeler på grasrotnivå.

Norges Skiskytterforbund
Sognsveien 75A1
0840 Oslo
Norway